VPS hosting

VPS hosting

Service ondersteuningBij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

U kunt de vergelijking het beste maken met een eigen kantoor in een gebouw met meerdere kantoren. U huurt een eigen kantoorruimte, waar u uw eigen werkplekken kunt inrichten en uw eigen kantoormeubilair kunt plaatsen. Goedkoper dan het afhuren van het complete kantoorpand, en in veel gevallen is dat ook niet nodig.

Resbo uw VPS hosting partner

Als totaalleverancier van IT dienstverlening combineren we klantgericht werken met kwaliteit in de gekozen locatie, hardware en software. Dit geldt ook voor de VPS hosting die we u kunnen bieden. Resbo IT werkt nauw samen met de gerenommeerde serverruimtes en voeren serveronderhoud, -beveiliging en –updates uit zonder dat u daar last van heeft. Uw serverruimte en website blijven daardoor goed presteren en online. VPS hosting zoals u dat van ons mag verwachten en een beetje meer. We denken graag met u mee en voorkomen calamiteiten door preventief onderhoud uit te voeren.

  Gratis offerte voor webhosting?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  De beste locaties voor servers

  vps-hostingWe hebben eigen servers beschikbaar op meerdere locaties in Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op onder meer de ligging in Nederland. We schakelen regionaal over bij eventuele storingen op het landelijke netwerken, waardoor uw omgeving bereikbaar blijft. Directe glasvezel-lijnen voorzien in een optimale toegankelijkheid en dus snelheid van de servers. Daarbij hebben we strenge eisen gesteld aan de beveiliging van de locaties.

  Streng beveiligde ruimtes

  De serverruimtes die wij gebruiken voldoen aan strenge eisen om de veiligheid en kwaliteit van uw serverruimte te kunnen garanderen. U kunt bij deze eisen denken aan onder andere de volgende veiligheidsmaatregelen:

  • Geen toegang voor onbevoegden
  • Strenge persoonscontrole wanneer iemand de serverruimte wil betreden
  • Extra beveiliging per servergang en serverrek
  • Een geavanceerde techniek om down-time bij stroomuitval te voorkomen

  Schaalbaar en scherp geprijsd

  Extra ruimte die u niet nodig heeft kost u onnodig veel geld. Dit kantoor binnen het kantoorpand kunt u zodanig beveiligen dat niemand bij uw werkplekken en materiaal kan komen. Dat werkt bij VPS hosting niet anders. U maakt gebruik van uw eigen hosting ruimte op een server welke virtueel gedeeld wordt: fysiek dezelfde hardware, maar met een eigen virtuele omgeving voor uw organisatie. Uw VPS heeft eigen beveiliging en eigen onderhoud en updates. Uw virtuele kantoor wordt beveiligd en onderhouden zoals u dat wilt. Kortom: Een betaalbare en veilige hostingoplossing.

  Advies en een scherpe aanbieding voor uw hosting oplossing?

  Meer weten over de mogelijkheden van onze VPS hosting oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen voorzien van een passend advies en een scherpe aanbieding.

  VPS hosting voor uw bedrijf?

  Managed hosting

  Onderhoud, optimalisatie, service: dat is wat we met managed hosting door Resbo IT weten te bieden. De hardware en software zijn noodzakelijk, kennis maakt het verschil voor uw hosting oplossing.

  Lees meer

  Dedicated server hosting

  Eigen hardware voor uw hosting oplossing? Dat kan met de dedicated server hosting die Resbo IT u biedt. Zo bieden we nog meer flexibiliteit om uw omgeving op maat in te richten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen