Managed Hosting

Managed hosting

Onderhoud, optimalisatie, service: dat is wat we met managed hosting door Resbo IT weten te bieden. De hardware en software zijn noodzakelijk, kennis en proactief management maken het verschil voor uw hosting oplossing.

Wat is managed hosting?

managed hosting

Managed hosting betekent dat wij al het onderhoud voor u uitvoeren op uw hosting omgeving. De kleine en grote taken die komen kijken bij hosting worden allemaal voor u uitgevoerd. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor ondersteuning. De verantwoordelijkheid voor de hosting ligt in handen van onze experts, waardoor u meer tijd over houdt voor uw onderneming. Dat doen we tegen eerlijke prijzen.

Wilt u totaal ontzorgd worden op het gebied van hosting? Dan is managed hosting iets voor u. We dragen zorg voor al het technische beheer van uw hosting omgeving en nemen u het werk uit handen. U hoeft zich dan niet meer druk te maken om updates, licenties en besturingssystemen. Dat wordt allemaal geregeld en preventief onderhouden. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u zonder zorgen aan de slag. U kunt uw werk doen, en wij doen het onze.

Wat biedt Resbo IT met managed hosting?

U kunt hierbij denken aan service en ondersteuning op het gebied van het besturingssysteem, het netwerk, geïnstalleerde services, de hardware, back-up, licenties en software.

Meer weten over de mogelijkheden van managed hosting door Resbo IT? Met kennis van Windows en Linux gebaseerde omgevingen bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen voorzien van een passend advies en een scherpe aanbieding. Dit alles voor een scherpe prijs.

Meer weten over onze oplossingen?

  Gratis offerte voor webhosting?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Meer weten?

  VPS hosting

  Uw eigen virtuele hosting omgeving: dat kan met VPS hosting van Resbo IT. Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server.

  Lees meer

  Dedicated server hosting

  Eigen hardware voor uw hosting oplossing? Dat kan met de dedicated server hosting die Resbo IT u biedt. Zo bieden we nog meer flexibiliteit om uw omgeving op maat in te richten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen