Linux hosting

Linux hosting

Bij Resbo IT spreken we geen voorkeur uit voor Windows of Linux hosting, omdat er in beide oplossingen krachten te vinden zijn. Zo is Linux een platform wat:

 • Erg stabiel is
 • Veilig is, waarbij we updates net als bij Windows hosting scherp in de gaten houden
 • Hosting oplossingen veelal gebaseerd zijn op Linux, waardoor er voor out-of-the box tools voor handen zijn zoals cPanel of Plesk
 • PHP oplossingen worden het beste ondersteund op een Linux omgeving
 • De kosten zijn relatief laag ten opzichte van andere alternatieve, wat u zult merken in de portemonnee

Benieuwd of Linux hosting voor uw situatie de passende oplossing is? Laat ons eens meedenken, of maak gebruik van de Gratis IT scan om hier direct meer inzichten in te krijgen.

Wat is Linux hosting?

Beveiligen is maatwerkLinux hosting is wereldwijd de marktleider als het gaat om operating systems (OS) in hosting oplossingen. Met een oorsprong in 1991 is het platform in diverse varianten, zogenoemde distributies, te gebruiken voor verschillende doeleinden. Resbo IT heeft ruime ervaring met bijvoorbeeld CentOS en Ubuntu zijn we ook niet vreemd van.

Anno 2014 draaien er meer dan 15.000 servers van Google op dit OS en is Google Chrome gebaseerd op hetzelfde systeem. Resbo IT kenmerkt zich door kennis in huis te hebben van zowel Windows, als Linux gebaseerde hosting oplossingen.

  Gratis offerte voor webhosting?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  De beste locaties voor uw en onze Linux servers

  Resbo IT stelt strenge eisen aan de locaties waar uw en onze webservers onder gebracht worden. Dit geldt daarom ook voor onze Linux hosting oplossingen. Geen onbehoorlijke toegang, een bijzonder strak calamiteiten plan en ISO-certificeringen zijn voor ons de standaard. Directe glasvezel-lijnen voorzien in een sterke toegankelijkheid en dus optimale snelheid van de servers. Zo kunnen we u het beste bieden in Linux hosting oplossingen.

  Advies en een scherpe aanbieding voor uw hosting oplossing?

  Meer weten over de mogelijkheden van onze Linux hosting oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen voorzien van een passend advies en een scherpe aanbieding.

  Linux Hosting voor uw bedrijf?

  Benieuwd naar één van de datacenters van waaruit we werken?

  Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

  Managed hosting

  Onderhoud, optimalisatie, service: dat is wat we met managed hosting door Resbo IT weten te bieden. De hardware en software zijn noodzakelijk, kennis maakt het verschil voor uw hosting oplossing.

  Lees meer

  Dedicated server hosting

  Eigen hardware voor uw hosting oplossing? Dat kan met de dedicated server hosting die Resbo IT u biedt. Zo bieden we nog meer flexibiliteit om uw omgeving op maat in te richten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen