Dedicated server hosting

Dedicated server hosting

Eigen hardware voor uw hosting oplossing? Dat kan met de dedicated server hosting die Resbo IT u biedt. Zo bieden we nog meer flexibiliteit om uw omgeving op maat in te richten, met voor u de zekerheid dat uw omgeving voor u werkt.

it service managementEigen server

Virtuele omgevingen worden beveiligd aangeboden vanaf een gedeelde hardware infrastructuur. Dedicated server hosting wordt mogelijk gemaakt door de hardware specifiek voor u te selecteren, in te richten en beschikbaar te maken voor enkel uw organisatie. Waar met een shared oplossing de belasting van een andere website mogelijk de prestaties van uw omgeving beïnvloedt, is uw dedicated server alleen in gebruik voor uw webomgeving. Redenen om over te stappen op dedicated server hosting:

 • U heeft een back-up server nodig voor uw data
 • U heeft meerdere IP adressen nodig
 • U heeft veel opslag capaciteit nodig
 • U wilt hele specifieke (grote) applicaties hosten

Met ruim vijf miljoen bezoekers op onze website iedere dag en de uitdagingen die daarbij komen kijken zijn er weinig aanbieders die onze servers zo goed kunnen beheren als Resbo IT.” – Online Soccer Manager

Hoogste kwaliteit en service

We hebben eigen server ruimtes beschikbaar op meerdere locaties in Nederland. De server ruimtes die wij gebruiken voldoen aan strenge eisen om de veiligheid en kwaliteit van uw server ruimte te kunnen garanderen. U kunt bij deze eisen denken aan onder andere de volgende veiligheidsmaatregelen:

 • Geen toegang voor onbevoegden
 • Strenge persoonscontrole wanneer iemand de server ruimte wil betreden
 • Extra beveiliging per server gang en server rek
 • Een geavanceerde techniek om down-time bij stroomuitval te voorkomen

Resbo IT kan uw dedicated server op afstand onderhouden, beheren en benaderen. We zorgen ervoor dat de prestaties van de server optimaal zijn en voeren preventief beveiligingsmaatregelen en updates uit. Zo waarborgen we de kwaliteit van uw dedicated server hosting en zijn we de meeste problemen voor, nog voordat deze tot uiting komen en u of uw website hier hinder aan ondervinden.

Oplossingen en ondersteuningDirect contact

Eerstelijns, tweedelijns en derdelijns hulp? Daar doen wij niet aan. Een vast aanspreekpunt, direct contact en u wordt niet doorverbonden. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Zo bieden we ook voor dedicated server hosting een sterke service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen. Onze klanten vertellen graag zelf zij deze dienstverlening ervaren.

Uw eigen dedicated server?

  Gratis offerte voor webhosting?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Meer weten?

  VPS hosting

  Uw eigen virtuele hosting omgeving: dat kan met VPS hosting van Resbo IT. Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server.

  Lees meer

  Managed hosting

  Onderhoud, optimalisatie, service: dat is wat we met managed hosting door Resbo IT weten te bieden. De hardware en software zijn noodzakelijk, kennis maakt het verschil voor uw hosting oplossing.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen