Systeembeheer

Hoogwaardige webhosting

Resbo IT is expert in hoogwaardige managed redundante hosting te verzorgen voor websites met hoge aantallen bezoekers. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij schaalbare oplossingen bieden en oplossingen welke high traffic met gemak aan kunnen. 24/7 monitoring en up-time is hierbij gegarandeerd. Lees meer over onze oplossingen in de klantverhalen van Tix.nl en Online Soccer Manager. Onze serverruimtes bevinden zich op meerdere streng beveiligde locaties in Nederland. Zo garanderen we een betrouwbare website hosting en een veilige omgeving voor uw website en data.

Direct alle informatie ontvangen over Resbo IT?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Jeroen Derwort
Online Soccer Manager

Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, ze zijn op de gekste momenten voor ons beschikbaar. Ik kan het serverbeheer met vertrouwen uit handen geven.“

Complete managed oplossingen

De website van uw organisatie en de data van medewerkers altijd online, zonder gedoe en gegarandeerd. Een snelle laadtijd van uw website en geen gedoe met onderhoud of beveiliging is essentieel. Met managed server hosting van Resbo wordt dat voor u geregeld. En dat doen we ook nog eens tegen scherpe tarieven. Topkwaliteit hosting met duidelijke open communicatie en adviezen.

Waarom hosten via Resbo IT?

Compleet redundante oplossingen, bij uitval dus altijd backup.
Zowel VPS als dedicated server oplossingen mogelijk
Zeer ervaren in zowel Linux als Windows hosting
Resbo is registar bij SIDN dus regelt ook uw domeinnamen
Zeer bedreven in het optimaliseren van de performance van iedere server

Websites met 5 miljoen hits per dag zijn voor onze redundante hosting geen probleem.

Volledig ontzorgd

Wij nemen alles rondom uw server uit handen.

Eigen servers

Uw eigen server voor de best resultaten van uw websites.

Schaalbaar en snel

Uw eigen virtuele server. Snel, betaalbaar en flexibel.

Wat maakt Resbo IT zo anders?

‘De cloud’ is een netwerkomgeving tussen meerdere computers. Zo heeft u de beschikking over een eigen cloud netwerk met uw team. Via cloud oplossingen kunt u bestanden delen met uw team, een automatische back-up maken van alle belangrijke bestanden en veilig werken in uw eigen online omgeving.  Flexwerken wordt hierdoor makkelijk, u bent niet meer afhankelijk van locaties of openingstijden op kantoor. Thuis heeft u de beschikking over dezelfde programma’s en bestanden als op uw werkplek.

High performance managed webhosting

Het beheer voor een Windows of Linux server kost bij ons gemiddeld € 125,- per server/vm per maand.

“Wij denken graag mee met uw complete IT inrichting, zowel voor uw kantoor als voor uw webhosting. Resbo IT ontzorgt u compleet.”  

– Wim Nelemans, eigenaar Resbo IT