IT voor ZZP’ers

Resbo is dé IT partner die complexe vraagstukken vertaalt naar eenduidige oplossingen en dienstverlening. Het unieke aspect van het bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Dit doen we onder andere voor de steeds groter wordende groep ZZP-ers in Nederland.

Wat kunnen we ZZP-ers bieden

Wat kunnen we ZZP-ers bieden Als Zelfstandige Zonder Personeel herkent u waarschijnlijk de volgende situatie. U heeft na een lange dag hard werken eindelijk het project van uw klant af, waar u al een aantal dagen aan heeft gewerkt. De volgende dag wilt u de puntjes op de i zetten, maar tot u schrik start uw computer niet meer op. Al het werk voor niets gedaan. Met de dienstverlening van Resbo behoren deze frustraties tot de verleden tijd. Wij bieden namelijk cloud back-up diensten aan waar al uw bestanden automatisch worden opgeslagen in de cloud.

resbo_sfeer_1

Overal veilig kunnen werken

Als ZZP-er is het van levensbelang dat u overal veilig en snel kunt werken. Zit u op het kantoor van uw opdrachtgever of thuis op de bank. U moet altijd kunnen beschikken over essentiële bestanden en software. Met de dienst ‘’Werken in de cloud’’ is dit mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alle belangrijke programma’s en bestanden worden opgeslagen in de cloud, waardoor u flexibel kunt blijven werken.

Kwalitatief hoogstaande service

De werknemers van Resbo IT zijn technisch en communicatief enorm sterk en helpen u graag zo snel mogelijk met uw problemen. Geen vervelende call-center medewerker die u doorverbind naar de verkeerde persoon, maar direct hulp. Dit bespaart enorm veel tijd en voorkomt belemmeringen in uw dagelijkse werk.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen