Systeembeheer voor de zorg

Resbo IT lost complexe vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het unieke aspect van het bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland zijn een van de klantgroepen die Resbo met haar dienstverlening verder kan helpen.

Wat bieden wij zorg instellingen?

Zorginstellingen hebben zeer complexe informatiestromen. Zo heeft een organisatie in de medische sector te maken met patiëntgegevens, verschillende geldstromen en een hoop administratieve informatiestromen tussen zorgverzekeraars en patiënten. Resbo IT helpt zorginstellingen om de IT infrastructuur zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken, waardoor het personeel zo efficiënt mogelijk kan werken.

 • Netwerkbeheer;
 • VPN-verbindingen;
 • Systeembeheer;
 • Kantoorautomatisering.
Overal beschikbaar

Een up-to-date zorgdossier

In de medische sector is een volledig zorgdossier essentieel. Belangrijke gegevens en privacy gevoelige informatie mogen niet verdwijnen. Om dit voortaan te voorkomen biedt Resbo IT de cloudopslag dienst aan. De gewijzigde bestanden worden automatisch opgeslagen in de cloud, waardoor misverstanden kunnen worden voorkomen.

De zorg is een sector waar het menselijk vlak enorm belangrijk is. Wij van Resbo IT bieden om die reden een zeer servicegerichte dienstverlening aan. Onze werknemers zijn 24/7 bereikbaar en kunnen ad-hoc problemen oplossen, waardoor de zorgverleners hun werk zo goed mogelijk kunnen blijven doen.

Alle systemen onder één dak

Werken met verschillende software pakketten en systemen kan vrij vervelend en tijdrovend zijn. Daarnaast leidt een complex systeem vaak tot meer persoonlijke fouten, wat weer invloed heeft op het bedrijfsresultaat. Resbo IT biedt oplossingen aan die deze problemen kunnen verhelpen. De werknemers van Resbo IT hebben namelijk verstand van allerlei software pakketten en kunnen deze goed integreren in een verbeterde werkomgeving.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen