Ziekenhuizen

Resbo IT lost complexe vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het unieke aspect van het bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Een van de klantgroepen die wij met onze dienstverlening kunnen helpen zijn ziekenhuizen.

Wat bieden we ziekenhuizen aan?

De informatie processen binnen ziekenhuizen zijn vaak complex en moeten 24/7 naar behoren werken. Tegelijkertijd moet er zorgvuldig worden omgegaan met gegevens van cliënten en patiënten. Resbo IT biedt ziekenhuizen onder andere cloud oplossingen aan die zorgen voor een naadloos en betrouwbaar resultaat.

factoring-medisch-zorg-300x225

IT service management van essentieel belang

De IT infrastructuur van een ziekenhuis is van essentieel belang voor het reilen en zeilen van de organisatie. We verzorgen een raamwerk waarmee we de gehele IT infrastructuur van uw organisatie in kaart brengen. We kunnen vervolgens alle IT gerelateerde activiteiten, de digitale interactie tussen personeel en cliënten en alle onderliggende hardware en software in de structuur opnemen. Op basis van dit raamwerk kunnen we gemakkelijk sturen en waar mogelijk aanpassingen verrichten. Het monitoren van de verschillende processen binnen dit raamwerk kan 24/7, waardoor het systeem altijd veilig en betrouwbaar is.

24/7 ICT support

Een van de unieke aspecten van onze dienstverlening is dat wij 24/7 voor u klaar staan. Wanneer er iets misgaat in het ziekenhuis moet dit ad-hoc opgelost worden, niet pas de volgende dag om negen uur s’ochtends. Onze werknemers zijn flexibel ingesteld en 24/7 per haar beschikbaar voor vragen en support.

Veilig werken begint bij een betrouwbaar netwerk

Hackers en andere cybercriminelen zijn steeds beter instaat om redelijke netwerkverbindingen te kraken. De gevolgen van zo’n cyberaanval kunnen enorme gevolgen hebben voor de reputatie van een ziekenhuis. Om dit soort doemscenario’s te voorkomen biedt Resbo IT de dienst netwerkbeheer aan. Uw netwerk, software en hardware wordt automatisch geüpdatet om de kans op een aanval zo klein mogelijk te houden.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen