Zakelijke dienstverlening

Resbo IT is een internationale speler op het gebied van Information Technology. Het lost complexe IT vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en goed te begrijpen oplossingen. We werken voor verschillende partijen die werkzaam zijn in de Zakelijke Dienstverlening.

Wat bieden wij het MKB

Wat kunnen wij de Zakelijke Dienstverlening bieden?

De Zakelijke Dienstverlening is een zeer dynamische branche, waar de concurrentie moordend is. Uw bedrijf heeft meestal ook te maken met kostenbesparingen, druk op de marges en is steeds opzoek naar mogelijkheden om de productiviteit van de medewerkers te verbeteren. De onderstaande diensten sluiten goed aan op de genoemde problematiek die heerst bij dienstverleners:

Werkplekbeheer

Cloud werken wel zo makkelijk

Geen gedoe meer met kwijtgeraakte documenten of bestanden die door het crashen van uw computer voor altijd zijn verdwenen. Resbo IT biedt diverse mogelijkheden voor de complete cloud ervaring, dit door alle bestanden, software en gegevens op een veilige manier over te zetten in een digitale cloud omgeving. Werknemers kunnen door deze oplossingen gemakkelijk en overal aan projecten werken.

24/7 support vanuit Resbo IT

Resbo IT is een van de weinige bedrijven die daadwerkelijk instaat is om 24/7 support te bieden. Dit voor zowel de software als hardware kant. De werknemers zijn communicatief, technisch en flexibel, waardoor ze perfect kunnen inspelen om eventuele calamiteiten en zoeken naar de best mogelijke oplossing.

Meer informatie

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen