IT dienstverlening webshops

Resbo IT is dé partner voor het vertalen van complexe IT vraagstukken naar eenduidige en gemakkelijk te begrijpen oplossingen. Wij bieden diverse cloud, systeembeheer en andere IT based diensten aan, waarmee we dit kunnen bereiken. Dit doen wij onder andere voor bedrijven die webshop of e-commerce activiteiten verrichten.

Wat hebben wij webshops te bieden

De veranderingen binnen de e-commerce en webshop branche gaan ontzettend snel. Een flexibele werkomgeving die zich gemakkelijk kan aanpassen op deze veranderingen is dan ook een pré. De IT gestuurde processen bepalen voor een groot gedeelte het succes van een webshop

Overal beschikbaar

Performance optimalisatie voor webshops

Uw webshop moet snel en vlekkeloos functioneren. Een bezoeker moet geen last ondervinden tijdens het oriënteren of aanschaffen van producten/diensten. Een trage website zorgt voor een hoge bounce rate wat weer een negatieve werking heeft voor de positie in Google. Resbo IT kan uw website sneller en stabieler maken met server performance optimalisatie. We kijken naar de snelheid van uw website, de hosting, applicaties, themes, plugins en andere onderdelen die impact hebben op de prestaties van uw website.

Cloud werken wel zo handig

Het optimaliseren en bijhouden van een webshop is een tijdrovend proces, waar vaak meerdere mensen mee bezig zijn. Om de gegevens en bestanden van deze webshop of onderdelen daarvan veilig op te slaan is het werken in de cloud ideaal. U en uw werknemers kunnen gemakkelijk vanuit huis of vanuit een andere locatie aan het zelfde project werken.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct de gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen