Uitzendbureaus

Resbo IT is al meer dan 12 jaar lang de partij als het om complexe IT vraagstukken gaat. Wij werken met technisch en communicatief sterke personeelsleden, waardoor wij klantgerichter kunnen werken dan andere bedrijven in de IT wereld. Dit doen wij onder andere voor uitzendbureaus.

Wat bieden wij uitzendbureaus

Voor uitzendbureaus is het koppelen van vraag en aanbod een van de hoofdzaken. Om deze koppeling sneller en beter te maken zijn IT en ICT processen noodzakelijk. Resbo IT heeft meerdere diensten waarmee het uitzendbureaus kan helpen.

Cloud oplossingen

Snel en betrouwbaar gegevens uitwisselen

Veel uitzendbureaus hebben meerdere vestigingen, wat de communicatie en de opslag van gegevens meestal niet ten goede komt. Resbo IT denkt graag met uw organisatie mee om de informatie tussen meerdere partijen te verbeteren/bevorderen. Het aanleggen van een IT infrastructuur behoort tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Gegevens bedrijven en werkzoekenden veilig opgeslagen

De opslag van informatie dient op een correcte manier plaats te vinden. Resbo IT kan u met de cloud opslag dienst dit garanderen. De gevoelige informatie wordt opgeslagen in ons datacenter gevestigd in Nederland.

Meer informatie

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden in uw organisatie? Vraag direct een gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen