Cloud oplossingen retail sector

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner voor nationaal en internationaal opererende retail organisaties. Wij vertalen complexe IT vraagstukken naar behapbare oplossingen die direct impact hebben op het reilen en zeilen van bedrijven.

Wat bieden wij de retail

Een van de thema’s die momenteel speelt binnen het retail speelveld is de integratie tussen offline en online. Winkeliers hebben vrijwel allemaal een website of een web shop waar dezelfde producten worden verkocht als in de fysieke locaties. Door vastgeroeste legacy systemen is het voor een hoop retailers onmogelijk om te kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen binnen deze branche. Resbo IT biedt voor zowel de online- als offline retail omgeving oplossingen die de achterliggende IT processen efficiënter in kan richten.

1. Jamin 1

De snelheid van uw website verbeteren

Het oriëntatiegedrag van consumenten is de afgelopen jaren flink veranderd. Waar we eerst naar fysieke vestigingen gingen om producten met elkaar te vergelijken, doen we dat nu online. Daarnaast zijn we op internet ook opzoek naar betrouwbaarheid en een veilig gevoel. Resbo IT heeft een aantal diensten die deze klantwaarden kunnen verwezenlijken. Zo zijn we instaat om de snelheid, stabiliteit en de veiligheid van uw website te verbeteren met de performance optimalisatie dienst.

IT infrastructuur als verbindingsstuk

De backend van veel retailers is vrij complex te noemen. Er zijn meerdere informatie-, betaal- en administratievestromen die spelen tussen de klant en de winkelier. Om miscommunicatie en fouten te voorkomen is het belangrijk dat de achterliggende IT infrastructuur goed is ontworpen. Resbo IT richt deze infrastructuur in en zorgt dat de software pakketten goed op elkaar aansluiten. Lees voor meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden in de retail het klantverhaal van Jamin.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.

     


    Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen