Reisbureaus

Resbo IT is een internationale speler op het gebied van Information Technology. Het lost complexe IT vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en goed te begrijpen oplossingen. Het geheim van Resbo is de combinatie van communicatief en technisch personeel, die zich gemakkelijk kan verplaatsen in het perspectief van de klant. De cloud en IT gerichte oplossingen zijn uitstekend geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn als reisbureau.

Wat kunnen wij reisbureaus bieden? 

Veel reisbureaus hebben naast een fysieke locatie in de stad ook een website waar consumenten hun reis kunnen samenstellen. Voor deze multi-channel aanpak is het belangrijk dat de website de zelfde uitstraling en vooral het gemak biedt als het fysieke reisbureau. Wij van Resbo IT helpen u graag bij het bereiken van dit laatste.  Wij zorgen met performance optimalisatie ervoor dat uw website soepel en snel zal werken. Andere diensten die aansluiten op de problematiek van reisbureaus zijn:

10. Tix 6

Bellen via het internet 

Naast het verbeteren van de performances van uw website bieden wij nog andere diensten die voor reisbureau interessant kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan telefoneren via het internet ookwel VoiP genoemd. Bel een stuk goedkoper via het internet naar buitenlandse hotels, reisorganisaties of gidsen om de reis van uw klant tot in de puntjes te regelen. Dit kunt u doen via software op uw computer, maar ook via uw smartphone, waardoor de mogelijkheden voor uw werknemers eindeloos zullen zijn.

Uw gegevens veilig in de cloud

Vrijwel allen gegevens van uw bedrijf bevinden zich online of op een computer, maar zijn deze gegevens wel veilig? Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen bent u bij Resbo IT aan het juiste adres. Wij bieden cloud- en server mogelijkheden waardoor uw gegevens altijd op een betrouwbare plek staan opgeslagen in de cloud. Meer weten over de mogelijkheden voor reisorganisaties? Bekijk het klantverhaal van Tix.nl.

Meer informatie

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.

     


    Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen