Mode

Resbo IT is al meer dan 12 jaar lang de partij als het om complexe IT vraagstukken gaat. Wij werken met technisch en communicatief sterke personeelsleden, waardoor we klantgerichter kunnen werken dan andere bedrijven in de IT wereld. Dit doet Resbo onder andere voor modebedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de textiel industrie.

Wat bieden wij modebedrijven aan?

In de modebranche moet de “time to market” zo snel mogelijk zijn, anders is het uiteraard geen mode meer. Om dit te realiseren moeten verschillende processen geautomatiseerd worden dan wel worden versneld/versimpeld. Resbo IT helpt onder andere organisaties die worstelen met de IT component binnen dit vraagstuk. Op welke manier moet de IT infrastructuur worden ingericht om deze prestaties te kunnen leveren.

7. Stylefair  International 2

Meerdere systemen met elkaar integreren

Modebedrijven bestaan net als andere bedrijven uit meerdere afdelingen. Al deze afdelingen hebben hun eigen programma’s en processen wat al gauw complex en onoverzichtelijk wordt. Resbo IT biedt met haar diensten uitkomst. Zo kunnen wij meerdere softwarepakketten met elkaar integreren in een online werkomgeving.

‘’Arno en Wim zijn in het bezit van een grote portie kennis en kunde. Resbo IT is wat ons betreft onderscheidend op het gebied van kleinschaligheid waardoor zij in staat zijn veel aandacht aan de klant te geven en snel kunnen schakelen.’’ – Beaumont Amsterdam.

Wereldberoemd onder onze klanten: direct geholpen

Eerstelijns, tweedelijns en derdelijns hulp? Dat kennen we niet. Een vast aanspreekpunt, direct contact en u wordt niet doorverbonden. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Klantgericht, laagdrempelig en 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen. Meer horen van de klant zelf? Bekijk direct het klant verhaal van Stylefair International.

Meer informatie

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.

     


    Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen