IT en cloud diensten voor MKB

Resbo is dé informatie technologie partner die complexe vraagstukken vertaalt naar eenduidige oplossingen en dienstverlening. Het unieke aspect van het bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Dit doen we onder andere voor Midden- en Klein Bedrijven in Nederland.

Wat bieden wij het MKB

MKB bedrijven zijn gebaat bij een veilige, up-to-date en flexibele werkomgeving. Wij kunnen met cloud diensten en systeembeheer deze aspecten garanderen. Wilt u meer flexibele werkplekken op uw kantoor of werken in de cloud? Resbo kan dit voor uw bedrijf realiseren. We faciliteren zowel de software als de hardware die dit mogelijk maken.

Overal beschikbaar

Wat hebben we gerealiseerd bij onze klanten

Op onze klantverhalen pagina zijn een aantal mooie verhalen terug te vinden van klanten die wij hebben geholpen met hun IT vraagstukken. Zo ook de Apotheekhoudende huisarts dr. Rullens die zich met trots de eerste apotheekhouder mag noemen die volledig in de cloud werkt. De bedrijfsvoering van dit bedrijf is door de betrouwbare hardware en veilige clouddiensten enorm verbeterd.

Optimale dienstverlening voor het MKB

Vaak wordt er gedacht dat werken in de cloud enorm veel geld kost en alleen loont voor grotere bedrijven. Resbo IT bewijst met haar diensten die zijn ontworpen voor MKB-bedrijven het tegendeel. Onze werknemers zijn flexibel en communicatief ingesteld, waardoor we een optimale dienstverlening aan kunnen bieden voor het MKB.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen