Metaalsector

Resbo IT lost al meer dan 12 jaar complexe IT vraagstukken op voor allerlei bedrijven die nationaal en internationaal opereren. Wij werken met technisch en communicatief sterke personeelsleden die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in de situatie van de klant.

Wat bieden wij de metaalsector?

Bedrijven die werkzaam zijn in de metaalsector zijn afhankelijk van een heleboel externe factoren die razendsnel kunnen veranderingen. Om als bedrijf toch te kunnen anticiperen op deze veranderingen is een gestroomlijnde IT infrastructuur  noodzakelijk. Wij van Resbo IT kunnen uw bedrijf helpen bij het inrichten van deze omgeving. Naast het volledig vormgeven van de IT infrastructuur kunnen we ook onderdelen optimaliseren. Denk hierbij aan het up-to-date houden van werkplekken en softwarepakketten waarmee de werknemers van uw organisatie werken.

beveiligingsarchitectuur

Up-to-date werkplekken vergroten de productiviteit

Een niet up-to-date werkplek kan enorme impact hebben op de efficiëntie van de werknemers binnen uw organisatie. Resbo IT kan uw organisatie helpen bij het verbeteren van werkplekken. Wij kunnen doormiddel van remote control problemen op afstand oplossen, waardoor uw werknemers direct verder kunnen met de werkzaamheden waarvoor ze zijn aangenomen.

24/7 support op uw soft- en hardware

Bij Resbo IT hoeft u niet te wachten op support. De flexibele werknemers staan 24/7 voor u klaar om problemen en ongemakken op te lossen. Daarnaast worden software updates automatisch doorgevoerd en bugs direct opgelost.

Meer informatie

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.

     


    Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen