Marketingbureaus

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner als het gaat om ingewikkelde IT vraagstukken. Wij vertalen deze complexe zaken tot eenduidige en goed te begrijpen oplossingen die veilig en betrouwbaar zijn. Wij verlenen onze dienstverlening aan internationale partijen in diverse branches. Ook (online) marketingbureaus bevinden zich in ons klantprofiel.

Wat bieden wij (online) marketingbureaus?

Veel (online) marketingbureaus hebben zelf websites of beheren de webshops of websites van klanten.  Een van de diensten die Resbo aanbiedt voor online marketingbureaus is de hosting van websites. Wij verzorgen alle aspecten van hosting, dus ook het serveronderhoud en de veiligheidsaspecten die vaak worden vergeten. Naast de hosting heeft Resbo nog een aantal andere interessante diensten waaronder:

resbo_sfeer_1

Overal veilig kunnen werken

Online marketingbureaus zijn vrij flexibel ingericht. Veel werknemers werken vanuit huis aan projecten, wat de nodige risico’s met zich mee brengt. De cloud omgeving moet veilig zijn en bestand zijn tegen fraude of andere vormen van internet criminaliteit. Met de dienst cloud werken kijkt Resbo naar de mogelijkheden om de online werkomgeving zo veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te maken. Bekijk ook het klant verhaal van Tribal/Easy, een online marketingbureau dat haar webhosting en systeembeheer uitbesteedt aan Resbo.

24/7 support vanuit Resbo IT

Resbo IT is een van de weinige bedrijven die daadwerkelijk instaat is om 24/7 support te bieden. Dit voor zowel de software als hardware kant. De werknemers zijn communicatief, technisch en flexibel, waardoor ze perfect kunnen inspelen om eventuele calamiteiten.

Meer informatie

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct een gratis IT scan aan voor de mogelijkheden.

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen