Systeembeheer logistieke sector

Resbo IT lost complexe IT vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor o.a. bedrijven in de logistieke sector. Onze werknemers staan bekend om hun technische achtergrond die zij moeiteloos kunnen  combineren met klantgericht denken. Wij helpen onder andere bedrijven die werkzaam zijn in de logistieke sector.

Wat kunnen we logistieke bedrijven bieden?

Bij logistieke bedrijven speelt IT een cruciale rol. Het leveren van de juiste producten, in de juiste hoeveelheid en dat op het juiste tijdstip kan alleen gerealiseerd worden wanneer alle processen perfect op elkaar aansluiten. De IT infrastructuur van een logistiek bedrijf moet zo efficiënt mogelijk worden ingericht, wat Resbo IT kan bieden. Wij zijn de flexibele IT schakel binnen uw bedrijf.

 • Flex werkplekken;
 • 24/7 support;
 • Cloud oplossingen;
Overal beschikbaar

Overal logistieke processen aansturen

Het organiseren en plannen van logistieke processen en transport is een hele opgave. Het regelen van deze activiteiten vergt een flexibele werkomgeving die Resbo IT met de dienst “werkplekbeheer” kan bieden. Uw werknemers kunnen vanuit huis gemakkelijk en snel inloggen op de online werkomgeving, om zo op de hoogte te blijven van de ingaande- en uitgaande logistiek.

Bestanden veilig in de cloud

Werken in de cloud biedt een hoop voordelen voor logistieke organisaties. Overal inzicht op het logistieke proces en toegang tot belangrijke gegevens van het bedrijf of klanten. Resbo IT biedt diverse oplossingen die u het gemak van de cloud kunnen geven, zonder dat dit ten kosten gaat van de veiligheid.

24/7 support vanuit Resbo IT

Nee verkopen aan de klant is funest. Wij bieden om die reden 24/7 technisch support. U krijgt direct de persoon aan de telefoon die u verder kan helpen en het probleem ad-hoc kan oplossen

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen