Landelijk werkende bedrijven

Resbo is dé informatie technologie partner die complexe vraagstukken vertaalt naar eenduidige oplossingen en dienstverlening. Het unieke aspect van ons bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Dit doen wij onder andere voor financiële instellingen in Nederland en daarbuiten.

Wat kunnen we financiële instellingen bieden?

Resbo heeft diverse soorten IT diensten waarmee het landelijk opererende bedrijven kan helpen om meer resultaat te boeken. Bij veel landelijke spelers is er vraag naar complexe kantoorautomatisering. De informatieprocessen binnen deze bedrijven moeten geautomatiseerd worden en gegevens/data die hieruit voorvloeien moeten veilig worden opgeslagen in de cloud. Resbo IT wordt door haar klanten vaak omschreven als een belangrijke ondersteuner in de bedrijfsvoering.

 • Meedere vestigingen;
 • VPN-verbindingen;
 • Complete cloud diensten;
 • Complexe Kantoorautomatisering.
Overal beschikbaar

Veilig werken in de cloud

Overal kunnen inloggen en werken is voor landelijke organisaties enorm belangrijk. Resbo IT biedt diverse cloudoplossingen die het nieuwe werken kunnen realiseren. Uw werknemers zijn door Cloud software zelfs instaat om thuis te werken aan grootschalige projecten. Ze hebben daarbij toegang tot de gegevens die staan opgeslagen op de desktop van het werk.

Integratie tussen software pakketten mogelijk

Resbo IT kan naast het ontwerpen van nieuwe IT infrastructuren ook bestaande software modules aan elkaar koppelen. Denk hierbij aan een naadloze integratie tussen ERP software, Microsoft pakketten, CRM systemen en software voor de boekhouding.

Een betrouwbare netwerkbeveiliging

De kans op een cyberaanval is vandaag de dag groter dan ooit te voren. Hackers zijn steeds beter instaat om redelijk beveiligde netwerken te kraken, waardoor de gegevens van uw bedrijf kunnen uitlekken. Resbo IT staat onder meer bekend om haar netwerkbeheer dienst. De werknemers van Resbo zorgen voor preventief onderhoud aan uw netwerk, waardoor de kans op een cyberaanval gering zal zijn.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen