Industrie

Resbo IT is een internationale speler op het gebied van Information Technology. Het lost complexe IT vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en goed te begrijpen oplossingen. Dit doen wij onder andere voor bedrijven die werkzaam zijn in de industrie sector.

Wat kunnen wij bedrijven in de industrie bieden?

De industriële markt is zeer complex en heeft te maken met veel externe factoren die het reilen en zeilen van de organisatie bepalen. Om meer inzicht te krijgen op de interne processen, de externe omgeving en de efficiency van uw werknemers kunnen IT en ICT diensten oplossing bieden. Resbo IT heeft verschillende diensten waarmee het bedrijven in de industrie sector kan helpen namelijk:

Netwerkbeheer

Overal gemakkelijk kunnen werken

Resbo IT biedt verschillende cloud diensten aan, die het werk gemakkelijker en tegelijkertijd veiliger moeten maken. Denk bijvoorbeeld aan het overal kunnen openen van belangrijke documenten, gegevens en software, waardoor het mogelijk wordt om overal te werken.

‘’Jonge mensen met goede ideeën. Ze hebben verstand van hun vak en de materie en zijn toegewijd. De ondersteuning van Resbo IT is heel belangrijk voor ons bedrijf’’ – TTH/Tracomex

TTH-Tracomex

Netwerk moet up-to-date zijn

Uw bedrijf moet bestand zijn tegen cyberaanvallen en andere vormen van internet criminaliteit. Het laten beheren van uw netwerk door de professionals van Resbo IT zorgt ervoor dat de kans op een aanval nihil wordt. Het preventieve onderhoud van Resbo IT helpt calamiteiten die mogelijkerwijs kunnen plaatsvinden in een vroeg stadium te voorkomen.

Volledige ontzorging TTH/Tracomex

Resbo verzorgt alles op IT gebied voor TTH/Tracomex. Van advies over nieuwe aankopen tot cloudservices en netwerkbeheer.Dat doen we inmiddels al meer dan vijf jaar. Lees meer over case op de klantverhalen pagina.

Meer informatie

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.

     


    Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen