High traffic sites 

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner als het om ingewikkelde IT vraagstukken gaat. Wij vertalen deze complexe zaken tot eenduidige en goed te begrijpen oplossingen. Dit doen wij onder andere voor high traffic sites.

Wat kunnen wij high traffic sites bieden?

Of u nu duizend of vijf miljoen bezoekers heeft op uw website, de site moet altijd naar behoren functioneren. Snel, stabiel en soepel dat zijn de kernwaarden die voor de meeste high traffic sites gelden. Uw klanten moeten altijd de unieke ervaring die de website te bieden heeft kunnen ervaren. Resbo IT heeft dan ook verschillende diensten die perfect hierop aansluiten:

8. Gamebasics - Online Soccer Manager

De prestaties van uw website tellen

De online beschikbaarheid van uw website is één, maar de prestaties die tellen pas echt. Wanneer de snelheid van uw website niet naar behoren is zal dit resulteren in een hogere bounce en uiteindelijk ook in een lagere conversie/retentie. Met de dienst performance optimalisatie zorgen wij van Resbo IT ervoor dat uw site snel en soepel zal werken. Bekijk ook het klantverhaal van Online Soccer Manager waar wij ondermeer performance optimalisatie hebben toegepast.

Webhosting veilig en betrouwbaar

De kans dat uw site wordt gehacked moet zo klein mogelijk blijven. Resbo IT biedt meerdere diensten aan die deze kans minimaliseren. Ten eerste kan uw bedrijf ervoor kiezen om gebruik te maken van onze webhosting oplossingen, die 24/7 worden gemonitord en geüpdatet. Ook bieden wij cloud- en VPN oplossingen die betalingen en werkzaamheden aan de site veiliger kunnen maken.

Meer informatie

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Met ruim vijf miljoen bezoekers op onze website iedere dag en de uitdagingen die daarbij komen kijken zijn er weinig aanbieders die onze servers zo goed kunnen beheren. – Online Soccer Manager

  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct de gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen