Handelsondernemingen

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner als het om ingewikkelde IT vraagstukken gaat. Wij vertalen deze complexe zaken tot eenduidige en goed te begrijpen oplossingen. Dit doen wij onder andere voor handelsondernemingen die nationaal en internationaal zaken doen.

Wat kunnen wij handelsondernemingen bieden?

Voor handelsondernemingen is het van belang dat de doorlooptijd van producten zo laag mogelijk worden gehouden zonder nee te hoeven verkopen aan klanten. De efficiency speelt dan ook een belangrijke rol. Om uiteindelijk de juiste keuzes te kunnen nemen moeten de werknemers/algoritmes beschikking hebben over de juiste en meest actuele gegevens. Resbo IT heeft diverse diensten die aansluiten op deze problematiek waaronder het inrichten van een IT infrastructuur.

Cloud opslag

Alle software met elkaar verbinden

 In de meeste bedrijven wordt gebruik gemaakt van meerdere software pakketten, die niet perfect met elkaar zijn geïntegreerd. Dit leidt tot een hoop gezeur bij uw personeel en zorgt ervoor dat persoonlijke fouten op de loer liggen. De werknemers van Resbo IT hebben veel verstand van software en kunnen dit op elkaar laten afstemmen.

24/7 support op uw soft- en hardware

Bij Resbo IT hoeft u niet te wachten op support. De flexibele werknemers staan 24/7 voor u klaar om problemen en ongemakken op te lossen. Daarnaast worden software updates automatisch doorgevoerd en bugs direct opgelost.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct de gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen