IT dienstverlening voor groothandels

Resbo IT vertaalt complexe IT vraagstukken naar eenduidige en gemakkelijk te begrijpen oplossingen. Wij bieden diverse cloud, systeembeheer en andere IT based diensten aan waarmee we dit kunnen bereiken. Deze diensten zijn zeer geschikt voor bedrijven met groothandel functies.

Wat kunnen wij grossiers bieden?

Het zo efficiënt mogelijk managen van assortimenten/voorraden is een van de hoofdtaken van iedere groothandel. Om dit te bereiken moeten de interne IT processen bij grossiers up-to-date en betrouwbaar zijn. Wij van Resbo IT kunnen de IT infrastructuur verzorgen, waardoor uw bedrijf uiteindelijk minder vaak nee hoeft te verkopen aan de klant. Ook garanderen wij met de back-up oplossing dat uw gegevens en die van uw klanten altijd veilig staan opgeslagen in een datacenter gevestigd in Nederland.

6. UNC Plus Delta 3

Integratie van meerdere software pakketten

Bij een gemiddelde groothandel wordt gebruik gemaakt van meerdere software pakketten. Voor de afdeling magazijn zijn voorraadsoftware van toepassing, die niet altijd corresponderen met boekhoud software, CRM pakketten, Microsoft Office pakket en planning software. In veel gevallen moet de data meerdere malen in het systeem worden gezet, wat enorm veel tijd kost en meestal leidt tot meer persoonlijke fouten. Resbo IT biedt kantoorautomatisering aan voor zowel de hardware als software kant van uw bedrijf.

Servicegerichte dienstverlening

Grossiers werken meestal niet van 9 tot 5 en hebben dan ook behoefte aan een servicegerichte dienstverlening. Wanneer er iets aan de hand is hoeft u niet te wachten tot 9 uur in de ochtend. De werknemers van Resbo kunnen 24/7 per dag uw problemen oplossen, waardoor u weer verder kunt met de werkzaamheden die er toe doen.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct een gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen