IT en cloud diensten voor gemeenten

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner van allerlei profit, maar ook non-profit organisaties zoals gemeenten in Nederland. Wij vertalen complexe IT vraagstukken naar behapbare oplossingen die de zelfredzaamheid van burgers moet bevorderen.

Wat kunnen wij gemeenten bieden?

Het automatiseren van verschillende werkzaamheden en activiteiten hebben top prioriteit voor de meeste gemeenten in Nederland. Veel gemeentehuis loketten worden gedigitaliseerd en de rol van een ambtenaar veranderd dan ook automatisch mee. Er moet op een juiste manier worden omgegaan met de gegevens van burgers en bedrijven. Resbo IT biedt oplossingen die de veiligheid en fraudegevoeligheid van persoonsgegevens kunnen waarborgen.

Sfeer 9

Het nieuwe werken voor gemeenten

De juiste hardware en apparatuur zijn van essentieel belang voor het beter functioneren van ambtenaren. Resbo IT kan met de dienst “werkplekbeheer’’ de werkomgeving van uw persoonsleden verbeteren en bovendien veiliger maken.

Burgersgegevens staan veilig in de cloud

Het bewaren en bewaken van burgergegevens en gevoelige documenten moet op een correcte en veilige manier geschieden. Resbo IT biedt betrouwbare cloud-oplossingen aan die dit kunnen garanderen. Onze cloud-opslag en back-up dienst wordt centraal aangestuurd via ons datacenter.

Online opslag

Bestand tegen cyberaanvallen 

Overheden en gemeenten zijn vaak slachtoffer van cyberaanvallen van buitenaf. Om de kans op zo’n aanval te minimaliseren heeft Resbo IT de dienst netwerkbeheer. Onze werknemers houden uw netwerk, apparatuur en software up-to-date om hackers telkens te slim af te zijn.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag direct een gratis IT scan aan.

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen