IT en cloud diensten voor franchise organisaties

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner als het gaat om ingewikkelde IT vraagstukken. Wij vertalen deze complexe zaken tot eenduidige en goed te begrijpen oplossingen die veilig en betrouwbaar zijn. Wij verlenen onze dienstverlening aan internationale partijen in diverse branches. Ook organisaties met een franchise constructie zijn bij Resbo IT aan het juiste adres.

Wat kunnen wij franchisers bieden?

Een van de uitdagingen bij franchising is de wisselwerking tussen franchisenemer en -gever. Om te voorkomen dat dit een tijdrovende bezigheid wordt hebben wij een aantal diensten waarmee wij uw bedrijf kunnen bedienen.

Werkplekbeheer

De klant ervaart overal dezelfde dienstverlening

Een klant van uw bedrijf moet dezelfde dienstverlening ervaringen wanneer hij zaken doet met u dan wel met uw franchisenemer. Om dit te bereiken kan Resbo een overkoepelende IT infrastructuur ontwerpen waarmee het gemakkelijker wordt om prijsveranderingen, promoties en andere formule-elementen te communiceren naar de franchisenemer. Ook het koppelen van voorraadsystemen, CRM programma’s en het beschikbaar stellen van bepaalde informatie aan de franchisenemer kan Resbo IT met haar diensten realiseren.

Werkplekbeheer voor de naadloze integratie

Resbo IT heeft ook veel ervaring met het optimaliseren van werkplekken. Denk hierbij aan het aansluiten en up-to-date houden van kassasystemen, computers en andere randapparatuur die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Heeft u een internationale formule? Geen enkel probleem. Resbo IT denkt graag met u mee bij het vormgeven van werkplekken die passen binnen bij de cultuur van dat land(en).

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Benieuwd wat Resbo voor uw organisatie kan betekenen? Vraag direct de IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen