IT voor financiële instellingen

Resbo is dé informatie technologie partner die complexe vraagstukken vertaalt naar eenduidige oplossingen en dienstverlening. Het unieke aspect van ons bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Dit doen wij onder andere voor financiële instellingen in Nederland en daarbuiten.

Wat kunnen we financiële instellingen bieden?

Bedrijven die werkzaam zijn in de financiële sector hebben iedere dag te maken met zeer gevoelige informatie en complexe processen. Denk hierbij onder andere aan transacties tussen verschillende instanties en personen. Het faciliteren van dit soort processen moet op een veilige en betrouwbare manier geschieden, wat Resbo IT uw organisatie kan bieden.

 • Netwerkbeheer;
 • VPN-verbindingen;
 • Systeembeheer;
 • Kantoorautomatisering.
Overal beschikbaar

IT als drijfkracht van uw organisatie

Het organiseren van een flexibele IT omgeving is cruciaal voor financiële instellingen om als organisatie te kunnen anticiperen op de trends van morgen. Wij van Resbo IT denken graag met u mee.

Om de veiligheid van uw klanten te kunnen waarborgen is het hebben van een VPN verbinding van levensbelang. Buitenstanders kunnen transacties niet manipuleren of dwarsbomen, wanneer gebruik wordt gemaakt van een Virtual Private Network.

“Resbo IT steekt wat ons betreft écht met kop en schouders boven de concurrentie uit. Deskundig, doeltreffend en oplossingsgericht, heel betrokken en ook buiten kantoortijden bereikbaar indien nodig” – Robbe Financiële Raadgevers 

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen