Boekhouding

Resbo is dé informatie technologie partner die complexe vraagstukken vertaalt naar eenduidige oplossingen en dienstverlening. Het unieke aspect van ons bedrijf zijn de communicatief vaardige werknemers die zich gemakkelijk kunnen verplaatsen in het perspectief van de klant. Een van de meest interessante aspecten van de cloud is de mogelijkheid om de boekhouding van bedrijven hierin onder te brengen.

Wat kunnen we voor boekhouders betekenen?

Resbo IT kan ervoor zorgen dat de boekhouding van diverse bedrijven online te openen en te bewerken is. De werknemers van Resbo IT zijn bekend met de meeste verschillende software pakketten en hebben de kennis om deze zodoende optimaal te laten draaien. Financiële gegevens zijn zeer fraude gevoelig en moeten dan ook veilig worden bewaard. Resbo IT biedt cloud diensten aan die de veiligheid van deze data kunnen waarborgen.

Overal beschikbaar

Overal de boekhouding kunnen bijwerken

Het bijwerken van de boekhouding kon voor kort alleen op één computer met de desbetreffende software. Met de online werken cloud dienst van Resbo is het mogelijk om op iedere computer online in te loggen. Het wordt dus mogelijk om de boekhouding vanaf uw kantoor, thuis en onderweg te regelen.  U kunt uw klanten dus altijd snel bedienen.

De oplossingen van Resbo IT kunnen naast het waarborgen van veiligheid ook resulteren in tijdbesparingen. Onze technische mensen kunnen softwarepakketten die u als boekhouder gebruikt in veel gevallen gemakkelijk met elkaar laten samenwerken.

24/7 service op maat

Om calamiteiten direct op te lossen hebben wij een 24/7 service opgezet. Onze medewerkers kunnen uw probleem ad-hoc oplossen, waardoor u business nooit in gevaar komt.

Meer informatie

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.

     


    Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen