IT voor apotheken

Resbo IT vertaalt complexe zaken naar eenduidige oplossingen en dienstverlening. Dit doen wij onder andere voor bedrijven die actief zijn in de zorg sector en de apotheekbranche.

Wat bieden wij apotheken

Het digitale tijdperk heeft een hoop zaken veranderd in de samenwerking tussen apothekers, ziekenhuizen en huisartsen. Vrijwel alle informatiegestuurde processen zijn gedigitaliseerd wat het nodige met zich te weeg brengt. Met behulp van cloud oplossingen van Resbo IT wordt het mogelijk om de integratie van informatiestromen beter op elkaar af te laten stemmen. Uw cliënten hoeven hierdoor minder lang te wachten op hun recept.

12. Dr Rullens 5

Optimale dienstverlening voor apothekers

Vaak wordt er gedacht dat werken in de cloud enorm veel geld kost en alleen loont voor grotere bedrijven. Resbo IT bewijst met haar diensten het tegendeel. Wij analyseren uw situatie en bekijken samen met uw welke mogelijkheden haalbaar zijn.

Dr. Rullens de eerste cloud apotheker

Op onze klantverhalen pagina zijn een aantal mooie verhalen terug te vinden van klanten die wij hebben geholpen met hun IT vraagstukken. Zo ook de Apotheekhoudende huisarts dr. Rullens die zich met trots de eerste apotheekhouder mag noemen die volledig in de cloud werkt. De bedrijfsvoering van dit bedrijf is door de betrouwbare hardware en veilige clouddiensten enorm verbeterd.

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct de gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen