Advocaten

Resbo IT is al meer dan 12 jaar dé partner als het om ingewikkelde IT vraagstukken gaat. Wij vertalen deze complexe zaken tot eenduidige en goed te begrijpen oplossingen die veilig en betrouwbaar zijn. Wij verlenen onze dienstverlening aan internationale partijen in diverse branches. Ook voor advocaatkantoren kan Resbo IT een interessante partij zijn.

Wat kunnen wij advocaten bieden?

Een naadloze en veilige integratie van software en hardware is een van de zaken waar advocaat kantoren iets aan hebben. Het overal kunnen oproepen van belangrijke gegevens en bestanden, zonder daarbij de veiligheid en privacy van cliënten uit het oog te verliezen. Resbo IT biedt een aantal diensten aan, waarmee dit scenario werkelijkheid kan worden. Denk onder andere aan de opslag van klantgegevens op een beveiligde cloud omgeving.

Service ondersteuning

Nooit meer belangrijke gegevens kwijt

Een van de angsten die een advocaat heeft is het kwijtraken van essentiële bewijsstukken. Met de betrouwbare back-up oplossingen van Resbo IT hoeft dit niet langer plaats te vinden. Het systeem maakt automatisch kopieën van opgeslagen bestanden, die veilig staan opgeslagen in een Nederlands datacenter.

Administratie snel en gemakkelijk regelen

Het indienen van de uren- en kostendeclaratie kan een stuk eenvoudiger door middel van IT oplossingen die Resbo uw advocaatkantoor kan bieden. Houdt u alleen bezig met de zaken die er echt toe doen namelijk het winnen van rechtszaken.

Meer informatie

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct de gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen