Accountants

Resbo IT is een internationale speler op het gebied van Information Technology. Het lost complexe IT vraagstukken op en vertaalt deze naar eenduidige en goed te begrijpen oplossingen. Wij doen dit voor allerlei soorten bedrijven en dus ook voor accountants die werkzaam zijn voor accountancy bedrijven.

Wat kunnen wij accountants bieden?

Als accountant heeft u tegenwoordig steeds minder tijd om de jaarverslagen en de administratie van accounts te controleren. Om dit proces efficiënter te maken biedt Resbo IT diverse diensten aan die uitkomst kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan cloud werken en cloud software. Ook een cloud opslag behoort tot de mogelijk die wij voor u kunnen realiseren.

Pepijn 3

Alle software onder een dak

Een digitale schoenendoos heeft u als accountant vrij weinig aan. Het kost een hoop tijd om alle gegevens bij elkaar te verzamelen en te controleren. Ook voor uw cliënten is dit een vervelende aangelegenheid. De gegevens afkomstig van meerdere programma’s die uw klant gebruikt kunnen door slimme software oplossingen meestal worden samengevoegd.

Overal werken met uw accountancy software

De meeste accountants die wij spreken werken vaak bij de klant, thuis of op hun eigen kantoor. Om altijd te kunnen werken met vertrouwde software en klantgegevens biedt Resbo IT uitkomst. Cloud werken zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om overal veilig te kunnen werken.

Meer informatie

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Voor wie werkt Resbo IT?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct een gratis IT scan aan!

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen