<Voor wie>

Voor wie werkt Resbo IT?

Resbo IT is als dienstverlener actief in vele branches. Onze maatwerk dienstverlening past bijna bij ieder bedrijf. Om u een voorbeeld te geven van de mogelijkheden hebben we enkele branches en bedrijfsvormen op een rij gezet en toegelicht wat we daarvoor kunnen betekenen.

Cloud oplossingenCloud oplossingen

Resbo IT is gespecialiseerd in het bieden van cloud services en cloud oplossingen. Zo bieden we al jaren cloud diensten aan onze MKB en MKB+ klanten. Cloud diensten worden door steeds meer bedrijven ingezet en kunnen interessant vanwege diverse redenen.

 • Het bedrijf werkt met meerdere vestigingen;
 • Personeel werkt ook veel vanaf andere locaties;
 • Personeel werkt samen aan dezelfde bestanden;
 • U wilt zekerheid over uw data.

Online werkplekSysteembeheer op maat

Goed systeembeheer is noodzakelijk voor alle soorten bedrijven. Resbo IT is gespecialiseerd in complete maatwerk dienstverlening en kan daardoor bedrijven bedienen in diverse branches. Of het nou gaat om een advocatenkantoor met maatwerk software, of een grote retailketen met eigen kassa’s, voor alle oplossingen kan Resbo IT een passende dienstverlening bieden. Door onze ervaring en kennis hebben we in de loop der jaren daarom ook een zeer divers klantenbestanden opgebouwd. Laat u overtuigen door ons gratis IT scan!

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Systeembeheer en cloud diensten voor uw branche?

  Resbo IT werkt voor diverse bedrijven werkzaam in allerlei branches en sectoren. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen