Cloud Backup

Zakelijk VoIP

Wat is zakelijk VoIP?

Resbo biedt naast Voice over IP ook zakelijk Voice over IP aan. In de meeste gevallen wordt Resbo VoIP ook gebruikt door organisaties. Zakelijk VoIP is in principe bijna hetzelfde als normaal VoIP alleen wordt er binnen bedrijven vaak gebruik gemaakt van meerdere verbindingen, omdat zij vaak over meerdere telefoons beschikken. Bij Resbo IT zijn deze allemaal aan te sluiten op een extensie. De VoIP oplossing van Resbo IT is een Hosted VoIP oplossing, dit houd in dat de centrale in een van de datacenters van Resbo staat.

Voordelen van Zakelijk (Hosted) VoIP

Hosted VoIP is kostenbesparend

Hosted VoIP zorgt voor een betere bereikbaarheid

Hosted VoIP is internetaanbieder onafhankelijk

Geweldige gesprekskwaliteit

Aantrekkelijke beltarieven

Eigen dedicated VoIP project manager

Een eigen VoIP Trainingscentrum

Optimaal communiceren met Xelion

De Hosted VoIP oplossing van Resbo biedt tevens de Xelion telefooncentrale. Xelion is een ultramoderne telefooncentrale, dat u als ondernemer een optimale bereikbaarheid biedt! Xelion biedt een aantal handige functies waardoor u altijd bereikbaar bent. Zo kunt u gesprekken opnemen en kunt u meerdere gesprekken tegelijkertijd afhandelen. Tevens is de beschikbaarheid van al uw medewerkers zichtbaar, zo kunt u bijvoorbeeld zien of u door kunt verbinden naar een van uw collega’s. Bekijk hiernaast de instructievideo van Xelion.

VoIP van Resbo IT is uniek en deskundig en snel geïnstalleerd

Zakelijk VoIP bij Resbo IT

Een telefoon is naast het hebben van internet het belangrijkste communicatiemiddel binnen uw organisatie. Resbo IT biedt een betrouwbare VoIP verbinding aan en bovendien zorgen wij ervoor dat de downtime van uw VoIP oplossing nihil blijft. Bij Resbo IT betaald u een maandelijks bedrag van €8,50 voor een VoIP extensie. Bij ons kunt u ook meerdere regionale nummers aanvragen om de professionaliteit en de zakelijke uitstraling naar de klanten toe te kunnen waarborgen. Wilt u meer weten over de Hosted VoIP van Resbo? Neem dan direct contact met ons op of vraag direct een offerte aan!