VPN verbinding

VPN verbinding

Beveiligd inloggen op uw werkomgeving, dat is wat een VPN verbinding voor u mogelijk maakt. Resbo IT verzorgt al jaren de inrichting van deze VPN oplossingen voor haar klanten. Bent u benieuwd hoe we dat doen en of een VPN verbinding iets voor uw organisatie is? Bekijk de mogelijkheden.

VPN verbindingWat is een VPN verbinding?

VPN is een afkorting van Virtual Private Network. Een VPN verbinding zorgt ervoor dat ook computers die buiten het zakelijke netwerk staan een veilige verbinding kunnen leggen met het interne netwerk. Dit doen ze door middel van beveiligde glasvezel- en ADSL-verbindingen. Uitermate geschikt voor werkplekken buiten kantoor dus. U kunt al uw vestigingen veilig koppelen tot één bedrijfsnetwerk. Ook de netwerken van nevenvestigingen, leveranciers of partners kunt u via internet koppelen aan uw netwerk met VPN verbinding.

Resbo IT doet erg gespecialiseerd werk voor ons bedrijf. Met ruim vijf miljoen bezoekers op onze website iedere dag en de uitdagingen die daarbij komen kijken zijn er weinig aanbieders die onze servers zo goed kunnen beheren. – Online Soccer Manager

Veilig doorwerkenEenvoudig inloggen en doorwerken

Wilt u dat uw werknemers vanaf thuis of onderweg op een veilige manier in kunnen loggen op uw interne netwerk, zodat zij dezelfde bestanden, applicatie of printers kunnen aanspreken als op kantoor? U logt eenvoudig via internet in op uw bedrijfsnetwerk met een VPN verbinding. U merkt niet dat er een VPN gebruikt wordt. Zelfs uw bureaublad ziet er hetzelfde uit als op uw computer van kantoor. Ook wisselt u met een VPN verbinding uw gegevens veilig uit met andere vestigingen.

Kostenbesparend en beproefd beveiligd

Het voornaamste voordeel van een VPN verbinding is dat het een kostenbesparende oplossing is die zeer gemakkelijk te onderhouden is. Voor een VPN verbinding wordt gebruik gemaakt van een relatief goedkope lijn die toch volledig beveiligd is. Door gateway systemen, encryptie en firewalls wordt de beveiliging gegarandeerd. Geen informatieverlies aan buitenstaanders dus. En omdat werknemers voor hun werk nu niet gebonden zijn aan één vaste werkplek, verhoogt het de productiviteit. Thuis werken, in de trein of onderweg naar een klant.

Zonder beperkingen werkenGeen beperking maar versterking

Met een VPN verbinding worden werknemers niet beperkt in hun werkzaamheden wanneer zij ergens anders dan thuis aan de slag willen. VPN wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door individuele internetgebruikers om hun draadloze transacties te beveiligen en te verbinden aan proxy servers, zodat hun persoonlijke identiteit en locatie beschermd zijn.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Laat onze professionals uw IT-structuur bekijken en ontvang vrijblijvend advies.

Direct een expert aan de lijn

Geen eerste of tweedelijns klantenservice, gewoon direct een expert aan de telefoon.

Ervaring met grote infrastructuur

TIX.nl, Online Soccer Manager zijn enkele bedrijven die u voor gingen.

Pro-active bezig met beveilingen

Wij zijn pro-active om beveiligingslekken tegen te gaan en updates uit te voeren.

Uw VPN verbinding laten verzorgen door Resbo IT?

Vanuit Resbo IT maken we het mogelijk om uw medewerkers veilig via VPN in te loggen op de werkplek of het bedrijfsnetwerk. We nemen het onderhoud uit handen, zodat u altijd deskundige hulp heeft om vragen te beantwoorden en eventuele calamiteiten razendsnel op te lossen. Neem vrijblijvend contact op voor toelichting op de mogelijkheden van VPN voor uw organisatie.

Online backup

Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

Lees meer

Netwerkbeveiliging

Datadiefstal, cybercriminelen, malware, hackers en virussen. Allemaal risico’s waarvan u wilt dat ze mijlenver bij u en uw bedrijf vandaan verwijderd blijven. 

Lees meer

Netwerkbeheer

Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Houdt uw ICT  up-to-date.

Lees meer

Online werkplek

Flexibel werken op meerdere locaties en niet afhankelijk zijn van een vaste locatie is tegenwoordig onmisbaar. Met de oplossingen van Resbo is dit mogelijk.

Lees meer

Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen