Online werkplek

Online werkplek

Uw online werkplek maakt uw werkplek beschikbaar in de cloud. Zo is uw werkomgeving altijd en overal beschikbaar in een veilige en betrouwbare cloudomgeving.

Flexibel werken op meerdere locaties is tegenwoordig onmisbaar. U bent niet langer afhankelijk van een vaste locatie om uw werk te kunnen verrichten. Resbo IT biedt veilige en efficiënte oplossingen voor online werkplekken voor u en uw organisatie. Teams en teamleden kunnen zakelijke gegevens en programma’s gebruiken waar en wanneer ze dat willen. Ideaal voor flexwerken of thuis om te kunnen werken.

Werk waar en wanneer je wilt

Het nieuwe werken is thuiswerken, en thuiswerken is online werken. Uw werknemers zijn niet gebonden aan een vaste werkplek, dus waarom zouden uw gegevens en programma’s dat wel zijn? Bij het nieuwe werken past een professionele online werkplek. Altijd in verbinding met uw onderneming, uw programma’s en applicaties en de bestanden die u nodig heeft om uw werkzaamheden te kunnen verrichten. Dat maakt werken online zeer efficiënt.

Gewoon aan de slag: ook bij de Starbucks of in de trein

In een café, bij de plaatselijke bibliotheek, of op vakantie; uw werknemers kunnen gewoon aan de slag en online werken. Ook bij klanten dus. Meteen de juiste bestanden en voorbeelden tot de beschikking om klanten mee te laten kijken. Met de online werkplek mogelijkheden die Resbo IT biedt hebben werknemers de gemakken van een vaste werkplek, maar dan in een virtuele setting.

  Gratis offerte voor uw systeembeheer?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Online werkplekVoordelen

  Het grote voordeel? Uw werknemers werken met programma’s die zij gewend zijn van hun werkplek op kantoor.

  • Geen omschakelingen en vertragingen;
  • Geen missende bestanden die op kantoor opgeslagen staan;
  • Een hogere efficiency en dus meer rendement.

  Zorgeloos online werkenOnafhankelijk van uw software

  Online werken zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van desktop hardware. Het is eenvoudig in gebruik en kostenbesparend. Tegen vaste maandelijkse prijzen maakt u gebruik van de online werkplekken. En wij zorgen dat uw online systeem up-to-date is en blijft. De nieuwste gebruiksgemakken stellen wij voor u beschikbaar. Zorgeloos, probleemloos en flexibel werken is online werken.

  Aan de slag met uw online werkplek

  Resbo IT maakt in een aantal eenvoudige stappen online werkplekken mogelijk voor u en uw organisatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online werkplekken? De eerste stap is contact met ons opnemen, onze IT specialisten verzorgen de rest. Vraag ons vrijblijvend om advies.

  Online backup

  Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

  Lees meer

  VPN verbinding

  Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

  Lees meer

  Netwerkbeheer

  Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Houdt uw ICT  up-to-date.

  Lees meer

  IT Service Management

  Geen zorgen maken om uw IT infrastructuur: dat kan.  Met het IT service management van Resbo IT kunt u uw ICT beheer uitbesteden.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen