<Online opslag>

Online opslag

Nooit meer werken met USB-sticks en externe harde schijven. De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing voor losse en onhandige oplossingen. Al uw data opgeslagen op een centraal punt binnen een veilige omgeving. Altijd te bereiken, waar u ook werkt.

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem vrijblijvend contact op, Resbo denkt graag met u mee!

Owncloud

Via Resbo kunt u goedkoop en eenvoudig gebruik maken van Owncloud. U heeft een complete eigen Dropbox vervanger op onze servers, 100% veilig en uw bestanden blijven uw eigendom. Voor meer informatie kijkt u op www.owncloud.com.

Owncloud op Resbo IT server

Vaste prijs
€30,- per maand
(inclusief software licentie)
Variabele prijs
€ 0,65 per GB per maand
Gratis offerte

Pakketten prijzen cloud back-up inclusief software licentie

Cloud Opslag Pakket 1
1 GB t/m 500 GB
€ 0,65 per GB per maand
Cloud Opslag Pakket 3
1000 GB t/m 2000 GB (2 TB)
€ 0,45 per GB per maand
Cloud Opslag Pakket 2
500 GB t/m 1000 GB (1 TB)
€ 0,55 per GB per maand
Cloud Opslag Pakket 4
2000 GB (2 TB) en hoger
€ 0,35 per GB per maand
Gratis offerte

NetwerkbeveiligingGeen verloren bestanden meer

Niemand morst per ongeluk een kop koffie over uw online data-opslag. Niemand loopt ongemerkt uw kantoor uit met al uw zakelijke gegevens in zijn rugzak wanneer u uw data online bewaart. En u hoeft zich met online data opslag ook geen zorgen te maken over verloren bestanden. Met online opslag nemen we deze risico’s weg en bieden we u een veilige en professionele online opslagruimte tegen aantrekkelijke tarieven.

Synchronisatie devicesOnline opslag voor bedrijven

Uw zakelijke gegevens horen al lang niet meer thuis op een floppy. En ook externe schijven bieden niet de zakelijke, professionele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Met online opslag bent u er altijd van verzekerd dat uw gegevens veilig bewaard worden en dat u deze gegevens kunt bereiken waar en wanneer u dat wilt.

Online opslag zorgt voor een veilige omgeving waarop uw bestanden centraal beschikbaar gemaakt worden voor u en uw organisatie. Zo kunt u eenvoudig grote bestanden delen, en uw data op verschillende apparaten beschikbaar maken. Maar dat niet alleen: ook een hoogwaardige beveiliging is een standaard onderdeel van online opslag door Resbo IT. Zo kunt u rekenen op een optimale beschikbaarheid van al uw data.

Beveiligd aan de slag

Of het nu gaat om zakelijke data of privé data, uw gegevens horen alleen toegankelijk te zijn voor personen die u vertrouwt en waar u toegang aan verleent. Online data opslag biedt u deze garantie. U houdt altijd controle over de data en beslist zelf welke personen er via tablet, PC, laptop of smartphone toegang hebben tot de data opslag. Het is ook mogelijk om gedeelde bestanden met een wachtwoord te beveiligen.

Beleidsplannen delen met collega’s, of uw administratie afgezonderd maar veilig opslaan. Met online opslag is uw data maar een paar klikken van u verwijderd. Uw gegevens zijn vanaf uw verschillende devices, alleen voor u, direct binnen handbereik. Zo kunt u naar uw keuze makkelijk en professioneel samenwerken met uw collega’s en heeft u uw zakelijke bestanden altijd bij de hand.

  Gratis offerte voor uw systeembeheer?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Online opslag iets voor uw organisatie?

  Meer weten over online opslag? Neem vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn rondom opslag data. Ondertussen kunt u bij onze klantverhalen teruglezen hoe men onze oplossingen omtrent online opslag ervaart.

  Online backup

  Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

  Lees meer

  VPN verbinding

  Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

  Lees meer

  Netwerkbeheer

  Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Houdt uw ICT  up-to-date.

  Lees meer

  Online werkplek

  Flexibel werken op meerdere locaties en niet afhankelijk zijn van een vaste locatie is tegenwoordig onmisbaar. Met de oplossingen van Resbo is dit mogelijk.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen