Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Datadiefstal, cybercriminelen, malware, hackers en virussen. Allemaal risico’s waarvan u wilt dat ze mijlenver bij u en uw bedrijf vandaan verwijderd blijven. Netwerkbeveiliging is noodzaak geworden, op zowel uw hardware als de software die uw netwerk beschikbaar maakt. Hoe veilig is uw data?

NetwerkbeveiligingWaarom netwerkbeveiliging?

Veel organisaties onderschatten de beveiligingsrisico’s van hun netwerk; ze hebben verouderde systemen voor ICT beveiliging. Digitale criminelen worden steeds gevaarlijker, dus mag uw netwerkbeveiliging niet achterblijven in de ontwikkeling. En technologie verandert constant. Daar moet op geanticipeerd worden.

Resbo IT biedt u geavanceerde netwerkbeveiliging die u beschermt tegen risico’s van buitenaf. Bij de bescherming van uw organisatie door middel van netwerk beveiliging volgen wij de Code voor Informatiebeveiliging. Wij toetsen uw netwerk op:

 • Beveiligingsarchitectuur van het ICT netwerk;
 • Beveiligingsmanagement;
 • Beveiliging van communicatie met security gateways;
 • Beveiliging van remote access en communicatie tussen netwerken via een VPN verbinding;

  Gratis offerte voor uw systeembeheer?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Bedreigingen voorkomenBedreigingen voorkomen

  In een enkel geval is een bedreiging zichtbaar, maar de meeste digitale aanvallen vinden plaats onder de radar. Ze blaffen niet, maar bijten wel. Als organisaties geen verdachte activiteit in het netwerk opmerken, dan krijgen ze een vals gevoel van veiligheid. Nietsvermoedende medewerkers halen verbazingwekkend snel bedreigingen binnen het netwerk. Zonder goede netwerkbeveiliging kan dit  schadelijke gevolgen hebben voor het bedrijf.

  Beveiligen is maatwerkBeveiligen is maatwerk

  Samen met u bepalen wij de juiste mate van data security. Voor u op maat. Waar ligt voor uw organisatie de grens tussen gebruiksgemak en het niveau van netwerkbeveiliging en ICT beveiliging? We kijken naar het type informatie, profiel, imago en risicoprofiel van de organisatie. Maar ook naar het draagvlak, budget en wetgeving waaraan de organisatie moet voldoen met haar ICT beveiliging. Dat is computer data security van Resbo.

  Meer weten over netwerkbeveiliging?

  Meer weten of kennismaken met onze diensten zoals de beveiliging van uw netwerk? Vul het contactformulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op voor een gratis IT scan. Op die manier brengen we uw IT situatie in kaart en bieden we u een optimalisatie advies aan. Wereldberoemd onder onze klanten en een scherpe manier om u de kwaliteit van onze dienstverlening te tonen.

  Online backup

  Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

  Lees meer

  VPN verbinding

  Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

  Lees meer

  Netwerkbeheer

  Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Houdt uw ICT  up-to-date.

  Lees meer

  Online werkplek

  Flexibel werken op meerdere locaties en niet afhankelijk zijn van een vaste locatie is tegenwoordig onmisbaar. Met de oplossingen van Resbo is dit mogelijk.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen