Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Is uw ICT nu wel up-to-date, maar wilt u dat graag zo houden? U kunt uw netwerkbeheer uitbesteden aan Resbo IT, wij dragen zorg voor een professioneel netwerkbeheer. Een efficiënte oplossing om de continuïteit van uw netwerk te garanderen.

NetwerkbeheerAltijd up-to-date

Om vertraging en problemen in de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf te voorkomen is het essentieel dat complexe systemen en netwerken goed onderhouden worden. All-in beheer is de oplossing. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al uw zorgen uit handen. Bijna al uw problemen lossen wij op afstand op, maar waar nodig rijden wij gewoon bij u voor. Hier hoeft u niet extra voor te betalen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Heeft u liever dat onze systeembeheerder op vaste dagen bij u langskomt? Geen probleem. Die handige IT jongen die antwoord heeft op uw vragen en ondersteuning verleent op de werkvloer? Die hebben we. Zo is Jasper bijvoorbeeld wekelijks aanwezig bij Tribal/Easy om e-mailproblemen op te lossen, werkplekbeheer uit te voeren en vragen te beantwoorden. Zo houden we de drempel laag en de communicatielijnen kort. Daarnaast bieden we 24/7 ondersteuning waarbij we veel problemen op afstand op kunnen lossen.

Vul het contactformulier in en wij doen u graag een gepersonaliseerd voorstel over netwerkbeheer.

Ervaren systeembeheerdersErvaren IT experts

Onze ervaren systeembeheerders houden uw systeem volledig up-to-date. Door preventief onderhoud kunnen wij veel problemen al oplossen nog voor u er hinder van ondervindt. Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Heeft u moeite om al deze ontwikkelingen bij te houden? Dat is niet nodig. Wij doen het voor u. Ons team van experts zijn op de hoogte van technologische ontwikkelingen en netwerkspecificaties. Zo zorgen we dat uw netwerk goed functioneert. Bij uw systeembeheer zijn wij ook voortdurend bezig met preventief onderhoud. We brengen mogelijke risico’s in kaart en vatten de koe direct bij de horens.

  Gratis offerte voor uw systeembeheer?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Online backup

  Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

  Lees meer

  VPN verbinding

  Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

  Lees meer

  IT Service Management

  Geen zorgen maken om uw IT infrastructuur: dat kan.  Met het IT service management van Resbo IT kunt u uw ICT beheer uitbesteden tegen transparante all-in prijzen.

  Lees meer

  Online werkplek

  Flexibel werken op meerdere locaties en niet afhankelijk zijn van een vaste locatie is tegenwoordig onmisbaar. Met de oplossingen van Resbo is dit mogelijk.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen