IT service management

IT Service Management

Geen zorgen maken om uw IT infrastructuur: dat kan.  Met het IT service management van Resbo IT kunt u uw ICT beheer uitbesteden zodat u zich kunt richten op uw organisatie. Onze klanten zijn bijzonder uitgesproken over de kwaliteit van de service die we ze mogen bieden met deze dienstverlening. Lees verder over de mogelijkheden.

Wat is IT Service Management?

Online werkomgevingMet IT Service Management draagt Resbo IT de zorg voor het beheer van uw computers, applicaties, opslag en netwerken. Bijna alle bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van ICT, een tak van sport die wij als geen ander begrijpen. Managed ICT Services legt deze cruciale taken in de handen van deskundige experts.

Met de tools en professionals, welke we aandragen middels ons IT Service Management, monitoren we consistent voor storingen of problemen. Met onze IT Service Management Software beheert u bekende fouten en problemen, en voert u eenvoudig wijzigingen door in de IT-omgeving. Het systeem monitort de ICT-infrastructuur 24/7. Zo ervaart u minimale vertraging bij calamiteiten. Preventieve oplossingen waarmee u veel problemen op het gebied van IT en ICT kunt voorkomen voordat u er hinder van ondervindt.

IT Service Management voor uw bedrijf?

  Gratis offerte voor uw systeembeheer?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Mogen we u ontzorgen? Probeer onze gratis IT scan!

  Vul het contactformulier in en wij doen u graag een gepersonaliseerd voorstel over IT service management. Maak daarbij gebruik van onze gratis IT scan. Daarmee geven wij u meer inzicht in uw huidige IT of ICT situatie en doen we voorzien we u meteen van een vrijblijvend optimalisatieadvies.

  Online backup

  Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

  Lees meer

  VPN verbinding

  Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

  Lees meer

  Netwerkbeheer

  Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Houdt uw ICT up-to-date.

  Lees meer

  Online werkplek

  Flexibel werken op meerdere locaties en niet afhankelijk zijn van een vaste locatie is tegenwoordig onmisbaar. Met de oplossingen van Resbo is dit mogelijk.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen