data security

Is uw data security wel op orde?

Een beveiligd bedrijfsnetwerk is essentieel

Uw data beveiligen is van groot belang. Niet gepatchte (up-to-date) software is een groot risico voor uw onderneming. Het grote aantal updates stelt bedrijven voor een groeiend probleem. Resbo biedt complete ontzorging door het controleren en compleet beveiligen van uw data en hardware.

Een voorbeeld van een slechte beveiliging is het verhaal Diginotar. Deze hack deed in Nederland het internet op zijn grondvesten schudden. Dit alles door het niet uitvoeren van updates. 30 updates die in de loop der jaren zijn uitgekomen welke niet zijn geïnstalleerd. Voorkom dergelijke problemen op kleine en grote schaal door data security oplossingen van Resbo.

Wij kijken graag met een frisse blik naar uw omgeving, en brengen graag een passend advies uit.

Data security gaat vaak verder dan u denkt:

Is alle firmare volledig up-to-date?

Denk aan uw printers, routers, NAS, etc.

Hoe is de fysieke security geregeld?

Uw Wi-Fi netwerk is vast goed beschermd maar kan iedere bezoeker een netwerkkabeltje in de muur prikken en overal bij? Is het mogelijk dat medewerkers bestanden op USB sticks mee naar huis nemen? Of verdwijnt uw bedrijfsdata gewoon via een Dropbox van een medewerker?

Hoe zijn uw servers van buitenaf bereikbaar

Zijn uw servers wereldwijd bereikbaar? Verbindt u middels een VPN tunnel? En met welke encryptie? Meldt u dan aan met two factor authenticatie? Resbo kan dit checken. en zorgen voor optimale data beveiliging.

  Meer info voor uw data security?

  Laat uw gegevens achter via het 100% veilige formulier.  Een niet up-to-date bedrijfsnetwerk kan u veel geld en tijd kosten. Laat Resbo uw data security controleren.

  Cloud opslag
  Netwerkbeheer
  Webhosting diensten