24/7 support

24/7 IT support

24/7 IT support: omdat IT problemen niet wachten tot kantooruren. Wilt u ook buiten kantooruren gebruik kunnen maken van volledige IT support en ondersteuning? Bent u het zat om te moeten wachten tot de reguliere kantoortijden weer gelden bij IT problemen?

24/7 supportDirect weer aan de slag

Al is het 1 uur ’s nachts, met onze 24/7 IT support en ondersteuning hoeft u niet tot 9 uur ’s ochtends te wachten op een oplossing. Zo kunt u ’s morgens direct weer aan de slag om uw klanten te bedienen. Direct professionele IT hulp. Onze klanten vertellen u graag hoe zij de 24/7 dienstverlening ervaren.

Eerstelijns, tweedelijns en derdelijns hulp? Dat kennen we niet. Een vast aanspreekpunt, direct contact en u wordt niet doorverbonden. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Klantgericht, laagdrempelig en 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen.

Bel of e-mail ons, en u krijgt direct professionele IT support. Geen amateurs aan de lijn, maar oplossingsgerichte professionals die u vriendelijk assisteren. U kunt onze medewerkers alles vragen, van uw e-mail instellen tot server en performance optimalisatie. Ervaren specialisten voor zowel MKB als landelijke organisaties, die pas ophangen wanneer u tevreden bent. Een sterke combinatie van technische ondersteuning en praktische oplossingen.

IT hulp op locatieOp afstand of naast uw bureau

Werkzaamheden kunnen we op afstand voor u uitvoeren, zodat u snel weer probleemloos verder kunt. Door op afstand in te loggen op uw scherm kunnen we met u meekijken en veel problemen direct oplossen. Mocht het IT probleem niet op afstand opgelost kunnen worden, dan komen we graag bij u langs om support te verlenen.

Lang niet iedereen werkt van negen tot vijf en IT problemen laten zich niet altijd netjes binnen kantooruren zien. Heeft u een probleem? Dan lossen wij het direct op. We staan 24/7 voor u klaar, dag en nacht ondersteuning en support.

24/7 deskundig IT support?

  Gratis offerte voor uw systeembeheer?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Op zoek naar een ervaren IT partner?

  Bent u op zoek naar een ervaren en professionele IT partner, om u te voorzien van kwlaitatieve 24/7 support? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.  Lees ook eens hoe onze klanten over onze dienstverlening denken op onze klantverhalen. Als u dan nog niet overtuigd bent: onze IT scan is gratis en vrijblijvend.

  Online backup

  Bent u het zat om te werken met USB-sticks en externe schijven? De online data opslag van Resbo IT is een veilige, snelle en professionele oplossing.

  Lees meer

  VPN verbinding

  Bij Virtual Private Server hosting maakt u gebruik van een deel van een gemeenschappelijke server. Betrouwbaar en veilig? Zeker. Ingewikkeld? Nee hoor.

  Lees meer

  Netwerkbeheer

  Medewerkers zijn afhankelijk van een probleemloos functionerende infrastructuur. Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden? Houdt uw ICT  up-to-date.

  Lees meer

  Online werkplek

  Flexibel werken op meerdere locaties en niet afhankelijk zijn van een vaste locatie is tegenwoordig onmisbaar. Met de oplossingen van Resbo is dit mogelijk.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen