Systeembeheer

Systeembeheer voor vaste prijs

Speelt u met de gedachte om uw complete ICT beheer of systeembeheer uit te besteden of heeft u behoefte aan meer technische ondersteuning binnen uw bedrijf? Het team van Resbo IT bestaat uit ervaren specialisten die zich goed kunnen verplaatsen in de wensen en doelen van de klant. Altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning, Zo kunt u uw systeembeheer met een gerust hart uit handen geven.

Direct alle informatie ontvangen over Resbo IT?


Gelieve dit veld leeg te laten.

Hubèrt Aelbers
Integrc

“Als IT Supplier vervult Resbo IT voor ons een belangrijke schakel die zeer flexibel en snel op onze eisen en wensen inhaakt.“

Voor kleine en grote organisaties

Resbo IT kan uw volledige beheer verzorgen of als kennis backbone dienen voor een interne systeembeheerder. Resbo zorgt in dat geval voor bijvoorbeeld back-ups, onderhoud, hardware oplossingen en netwerkproblemen. Waar nodig zijn wij het verlengstuk van de interne beheerder. Ook het complete systeembeheer kan Resbo verzorgen. Wij bieden dan complete support van A tot Z voor iedere medewerker in de organisatie. Dit alles voor een vaste prijs per maand, zonder extra kosten.

Wanneer is onze dienstverlening voor u geschikt?

U heeft geen systeembeheerder in dienst, wij nemen alles compleet uit handen.
U zoekt een partij als kennis backbone voor complexe IT situaties
U wilt software en hardware in één keer compliant geregeld.
U wilt uw organisatie volledig in de cloud hebben.
U wilt alleen uw hosting regelen, ook dat is geen probleem.

Systeembeheer zonder zorgen, Resbo ondersteunt of neemt alles uit handen

Overal kunnen werken

Bestanden overal delen en uw werkplek altijd bij de hand.

Compliant & beveiligd

Resbo zorgt voor complete zekerheid over uw IT.

Al uw data veilig

Online opslag en back-ups eenvoudig geregeld.

Wat maakt Resbo IT zo anders?

De medewerkers van Resbo bieden u altijd een stapje extra. Naast ondersteunend of compleet systeembeheer biedt Resbo ook volledige kantoorautomatisering. Van laptop tot software licentie, wij regelen alles voor uw organisatie. Onze medewerkers komen op locatie of kijken remote mee om uw zaken te regelen. Zelfs het opruimen van het serverhok nemen wij voor u mee!

Flexibiliteit als core-business

U en uw werknemers worden flexibel, Resbo IT zorg ervoor dat deze flexibiliteit een meerwaarde wordt voor uw bedrijf in plaats van een belemmering.

Fixed prices, maximale service

Door de fixed prices is het aan ons de taak om uw systeem zo flexibel en stabiel mogelijk op te zetten. U betaald dus niet per uur maar per oplossing voor het geheel.

Compleet systeembeheer voor vaste prijs.

Ontzorging voor beheer, hardware en software.

Garantie op 24/7 monitoring en uptime.

Wij zorgen dat u compliant bent.

“Wij denken graag mee met uw complete IT inrichting, zowel voor uw kantoor als voor uw webhosting. Resbo IT ontzorgt u compleet.”  

– Wim Nelemans, eigenaar Resbo IT