<Over Resbo IT>

Over Resbo IT

Communicatief vaardige IT’ers? Die kom je niet vaak tegen. Wel bij Resbo IT. Een team van IT specialisten dat zich al ruim 12 jaar onderscheidt in het vertalen van complexe aangelegenheden naar eenduidige oplossingen en dienstverlening.

Van Cloud Oplossingen tot het bij elkaar brengen van Windows en Linux omgevingen, de heren draaien er de hand niet voor om. Resbo IT is het gespecialiseerde verlengstuk voor grotere organisaties en pragmatisme voor het MKB.

Altijd direct geholpen

Eerstelijns, tweedelijns en derdelijns hulp? Dat kennen we niet. Een vast aanspreekpunt, direct contact en u wordt niet doorverbonden. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Klantgericht, laagdrempelig en 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen.

Wim 1

Wim Nelemans

Een ITer die kan communiceren, dat zie je niet vaak. Wim is sterk in het grote plaatje: met een totaaloverzicht van de IT infrastructuur weet hij kort te schakelen. Ideaal voor grotere organisaties en complexe vraagstukken. Wim heeft een bijzonder brede IT oriëntatie en is een van de aanspreekpunten voor de organisatie.

Arno 1

Arno Stawski

Klantgericht en een meedenker, zo is Arno het beste te omschrijven. Arno verplaatst zich goed in de klant en vanuit een passend perspectief inzicht te bieden. In IT support en system management zie je de talenten van Arno snel terug. Zijn focus ligt op Microsoft oplossingen, gecombineerd met de rest van het team kan Resbo zich breed positioneren.

Pepijn 3

Onderscheid in een brede specialisatie

Een contradictie? Niet toen we de feedback van Tix.nl terugkregen. Met echte IT specialisten in huis en een jarenlang opgebouwd partner-netwerk kunnen we zeggen dat we een breed spectrum aan specialisaties bieden.

We brengen bijvoorbeeld Linux en Windows bij elkaar, kunnen schakelen met grote en kleinere organisaties en brengen zo altijd een specialist aan tafel. Benieuwd? Probeer eens onze gratis IT scan om meer te weten over de toegevoegde waarde van onze IT helden.

Vraag het onze klanten

Om niet in technische details en complexe voorbeelden te treden, hebben we onze klanten gevraagd naar hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. Dat gaf ons al een nog beter beeld van waarin we ons nu echt onderscheiden. Voor u hebben we deze interviews uitgewerkt in klantverhalen, zodat u ook de feedback van onze klanten terug kunt lezen.

Lees de klantverhalen