De VoIP dienst van Resbo groeit en we zijn Open-E Gold gecertificeerd

24-7_dienstverlening_Nieuwsbrief_ResboSinds juni 2015 levert Resbo IT ook VoIP diensten aan haar klanten, die onder de indruk zijn geraakt van de superieure gesprekskwaliteit. Dit in combinatie met de toenemende vraag naar de VoIP dienst heeft ons doen besloten om twee van onze medewerkers door Xelion, het merk VoIP centrale waarmee we werken, te laten certificeren. Daarnaast hebben we een dedicated VoIP manager aangesteld die ervoor gaat zorgen dat de communicatielijnen kort blijven en u als klant sneller en nog beter geholpen wordt.

Maandelijks opzegbaar

Dankzij de nieuwe telecommunicatie wet welke per 1 oktober in gaat heeft u nog maar een maand opzegtermijn. U zit dus niet meer vast aan uw huidige overeenkomsten en kunt gemakkelijk overstappen. Heeft u interesse in onze aantrekkelijk geprijsde VoIP oplossingen met de daarbij aantrekkelijke beltarieven kijk dan op onze VoIP pagina of bekijk onze speciale VoIP flyer.

Open-E Gold Certified partner.

Ook is Resbo IT sinds enkele maanden Open-E Gold Certified partner. Open-E is de producent van de beste en meest betrouwbare datastore software. Bij veel van onze klanten maken we naar tevredenheid al gebruik van Open-E. Benieuwd of de datastore software van Open-E interessant zijn voor uw onderneming. Neem gerust contact met een van onze specialisten op.

Bespaar kosten op uw IT door Resbo

Door vaste prijzen te hanteren en flexible te handelen kunnen wij u garanderen op lagere kosten en een beter resultaat.

  • Cloud diensten
  • Systeembeheer
  • Kantoor automatiseringen
  • Webhosting en performance optimalisatie

Meer weten? Neem contact op of download de brochure!    Interessant? Deel het!