24/7 dienstverlening en specialistische partners

VoIP_dienst_nieuwsbriefResbo IT biedt haar klanten al enkele jaren de mogelijkheid om 24/7 diensten af te nemen. Heeft u in uw bedrijf IT processen die niet kunnen wachten tot de volgende dag? Doormiddel van onze dienstverlening kunnen de meeste IT problemen op afstand worden verholpen, waardoor uw bedrijfsvoering gewoon kan doorgaan.

Interne specialisten staan altijd voor u klaar

Onze specialist Marco die ook voor 50% bij Microsoft in dienst is helpt u graag vanuit China en de specialist Trevor vanuit de UK. Marco heeft door zijn korte lijntjes met Microsoft een ongekende dosis specialistische kennis op Microsoft servergebied.

Specialistische kennis op allerlei gebied

Daarbuiten hebben we ook de beschikking over veel externe specialisten, die graag voor Resbo IT en haar klanten werken. Denk hierbij aan PHP en .NET programmeurs of Exact, SAP of UNIT4 specialisten. Al het mogelijk denkbare hebben we in ons gamma.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wilt u meer weten over Resbo IT en haar dienstverlening? Bekijk dan vooral ons business presentation pdf.  Hierin vindt u ook een interessante tijdlijn met de hoogtepunten van het Resbo IT door de jaren heen.

Bespaar kosten op uw IT door Resbo

Door vaste prijzen te hanteren en flexible te handelen kunnen wij u garanderen op lagere kosten en een beter resultaat.

  • Cloud diensten
  • Systeembeheer
  • Kantoor automatiseringen
  • Webhosting en performance optimalisatie

Meer weten? Neem contact op of download de brochure!    Interessant? Deel het!