<UNC Plus Delta>

Werken in de cloud ideaal voor consultants

Het team van Resbo IT is erg servicegericht en heeft een snelle respons. Directeur Wim is een echte meedenker, hij verplaatst zich goed in de klant.

Servicegerichtheid

Toen Jeroen van Schreven op zoek ging naar een nieuwe IT supplier sprong Resbo IT boven de concurrentie op het gebied van meedenken en servicegerichtheid.

Wifi-netwerk weer als een zonnetje

UNC Plus Delta had lange tijd problemen met het wifi-netwerk op hun huidige locatie. Het team van Resbo IT wist het probleem te achterhalen en nu draait het netwerk volgens Jeroen weer ‘als een zonnetje’.

6. UNC Plus Delta 2

Cloud Diensten

Webhosting

IT beheer, hosting en cloud oplossingen

Resbo IT verzorgt sinds 1,5 jaar de hosting, het IT beheer en de cloud oplossingen voor UNC Plus Delta. Zo kunnen de medewerkers doen waar zij goed in zijn, zonder zich druk te hoeven maken om de IT en ICT.

6.-UNC-Plus-Delta-360x240Cloud diensten

UNC Plus Delta ‘werkt in de cloud’. Dat betekent dat de medewerkers gebruik kunnen maken van een online werkomgeving waardoor zij overal kunnen werken. Thuis, op kantoor en bij de klant. Zo draagt Resbo IT bij aan de flexibiliteit van het UNC Plus Delta team.

IT beheer

Een snelle computer, een veilig netwerk en ondersteuning waar nodig. Dat zijn de eisen waar de werkplekken van de medewerkers van UNC Plus Delta aan moeten voldoen. We zorgen ervoor dat het team hierin volledig wordt voorzien en zijn 24/7 bereikbaar wanneer zich problemen voordoen. Meer informatie over IT beheer vindt u hier.

Lees meer over UNC Plus Delta op www.uncplusdelta.nl.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.