<Tix.nl>

Flexibele infrastructuur door Resbo IT ondersteund

Resbo IT biedt een sterke combinatie, omdat zij niet alleen structureel goed kunnen plannen maar ook ad hoc heel efficiënt kunnen werken. We zijn enorm gegroeid de laatste jaren, die groei ondersteunen zij goed.

Infrastructuur

Kristoff Matthys voelde meteen een klik bij de eerste ontmoeting met het team van Resbo IT. Samen met directeur Wim maakte hij een plan voor de infrastructuur voor een periode van drie jaar. Na een jaar was dit plan al voltooid vanwege de grote groei die Tix maakte. Door snel te schakelen werd er een nieuw plan gemaakt waardoor Tix voorlopig weer door kan groeien binnen de hardware infrastructuur.

Veel een op een aandacht

Kristoff: “We krijgen veel een op een aandacht waardoor we op zulke belangrijke momenten snel kunnen schakelen.” Een goede samenwerking en de helikopterview van directeur Wim zijn daarbij essentieel. Daarnaast kan Tix 24 uur per dag bij Resbo IT terecht bij problemen.

Onbewerkt logo tix

IT infrastructuur

Webhosting

Performance optimalisatie

Hardware infrastructuur en serverbeheer

Resbo IT ondersteunt Tix middels serverbeheer, hardware infrastructuur en onderhoud.

10.-Tix-6-400x260Hardware infrastructuur

In overleg met Kristoff maakten de specialisten van Resbo IT een plan op voor de infrastructuur. Tix groeide echter zo hard, dat het plan na een derde van de begrootte tijd al was voltooid. Door snel te schakelen werd de infrastructuur geoptimaliseerd en het plan voor de infrastructuur aangepast.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.