Systeembeheer

TAL Holland

Snel schakelen met een gigant in leidingmaterialen

TAL Holland is een toeleverancier van statische onderdelen voor de chemie, petrochemie en offshore. Het bedrijf verzorgt de statische equipment. Daarbij kun je denken aan alle vastzittende onderdelen bij het transporteren van vloeistoffen en gassen, zoals bochten, buisleidingen en flenzen.

Wat doet Resbo voor TAL

IT Beheer

Resbo beheert de IT van Tal

Netwerkbeheer

TAL maakt gebruik van netwerkbeheer

Hardwareleveringen

Hardware voor TAL wordt geleverd

Pragmatisch en waarmaken wat je belooft

Omdat de servers, systemen en apparatuur verouderd waren heeft Resbo zorg gedragen voor de levering van alle hardware en IT apparatuur. Daarnaast verzorgt Resbo de back-up in de cloud. Freek Graaf van TAL Holland: “We waren op zoek naar een pragmatische leverancier. Zoals ze in Rotterdam zeggen ‘Niet lullen maar poetsen.’ Die partner vonden we in Resbo. Ze maken waar wat ze beloofd hebben en ontzorgen ons volledig in de IT. Wachten op antwoord en een ticket aanmaken voor je geholpen wordt? Nee hoor, daar doen ze bij Resbo niet aan. Altijd meteen terugkoppeling en een oplossing.”

“We waren op zoek naar een pragmatische leverancier. Zoals ze in Rotterdam zeggen ‘Niet lullen maar poetsen.’ Die partner vonden we in Resbo.”

Freek Graaf, TAL Holland

Vrijblijvend IT-advies om uw bedrijf vooruit te helpen

    Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug voor een vrijblijvende kennismaking.