Robbe Financiële Raadgevers

Het volledige IT beheer uit handen geven als financieel dienstverlener

Resbo IT steekt wat ons betreft écht met kop en schouders boven de concurrentie uit. Deskundig, doeltreffend en oplossingsgericht, heel betrokken en ook buiten kantoortijden bereikbaar indien nodig

Complete vernieuwing

Na diverse tips uit zijn netwerk, nam Paul Robbe contact op om eens kennis te maken met Wim en Arno. Voor financieel raadgever Robbe mocht Resbo IT meteen een grote operatie uitvoeren, het vervangen van alle servers en werkplekken. Een intensieve kennismaking waarna we met enthousiasme de samenwerking voort konden zetten.

Uniek binnen de IT wereld

De vernieuwing van de ICT infrastructuur op het kantoor, inclusief de kantoorautomatisering, werd uitgevoerd zonder overschrijding van het budget en binnen de afgesproken tijd. Redelijk uniek binnen de IT-wereld, volgens Paul Robbe. Dat kon dankzij de ervaring en expertise van het Resbo IT team.

Netwerkbeheer

VPN-verbindingen

Systeembeheer

Kantoorautomatisering en netwerkbeheer

Robbe is een begrip in de regio. De financiële raadgevers van de organisatie verzorgen al meer dan 45 jaar advies op het gebied van financiën. Met circa 40 medewerkers is het voor Robbe belangrijk om te kunnen vertrouwen op het netwerk en de ICT apparatuur. Daar mogen we hen sinds 2012 in ondersteunen.

rb-impressie-robbe

Kantoorautomatisering

Bij de vernieuwing van alle computers en servers is het belangrijk dat alles optimaal op elkaar afgestemd wordt. Een combinatie tussen een helikopterview bij het uitdenken van de optimale infrastructuur en een klantgerichte en praktische aanpak bij de uitvoer. Na een geslaagde ‘operatie’ mochten we de samenwerking met plezier en gepaste trots voortzetten. Lees hier meer over ondersteuning in kantoorautomatisering.

Systeembeheer

Een van de eisen van Paul Robbe was betrouwbare ondersteuning op het gebied van systeembeheer. Met een grote hoeveelheid vertrouwelijke gegevens van klanten is het voor Robbe extra belangrijk om te werken in een sterk beveiligde netwerkomgeving. Lees hier meer over systeembeheer van Resbo IT.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.