<Stylefair International>

Langdurige samenwerking

Arno en Wim zijn in het bezit van een grote portie kennis en kunde. Resbo IT is wat ons betreft onderscheidend op het gebied van kleinschaligheid waardoor zij in staat zijn veel aandacht aan de klant te geven en snel kunnen schakelen.

Volledige ondersteuning

Vanuit zijn netwerk werd Matthieu Visser getipt om eens een kop koffie met het team van Resbo IT te drinken. Dat is inmiddels ruim 8 jaar geleden. Een langdurige samenwerking waarbij Resbo IT snel kan schakelen en flexibele dienstverlening biedt.

Kennis en flexibiliteit

Matthieu vindt het belangrijk dat zijn IT ondersteuner veel kennis heeft van de systemen die hij en zijn medewerkers gebruiken. Onze experts bezitten over deze kennis en kunnen deze flexibel inzetten door de kleinschaligheid van ons team.

Kantoorautomatisering

Systeembeheer

24/7 ondersteuning

Kantoorautomatisering en systeembeheer

We mogen al ruim 8 jaar met plezier ondersteuning bieden op het gebied van kantoorautomatisering en systeembeheer bij modeorganisatie Stylefair International.

7.-Stylefair-International-2-400x260Kantoorautomatisering

Snelle computers, een efficiënte infrastructuur en betrouwbare hardware. Dat deel van de basis voor de bedrijfsvoering van Matthieu en zijn team nemen wij voor onze rekening. Lees meer informatie over kantoorautomatisering.

Systeembeheer

Niet alleen de hardware is belangrijk, het systeem vereist minstens zoveel aandacht. Stylefair International maakt gebruik van een up-to-date systeem dat wij preventief voor hen onderhouden en beveiligen. Bij problemen kunnen zij 24/7 bij ons terecht. Meer weten over systeembeheer?

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.