<Online soccer manager>

Vijf miljoen bezoekers per dag servicen

De communicatie met Resbo IT is heel direct, ze zijn altijd beschikbaar. In de IT wereld is het vrij uniek om zo communicatief vaardig te zijn. Het zijn echte ondernemers, dat merk je

Optimale performance

Samen met partner CloudNL zorgt Resbo IT voor een optimale beschikbaarheid van de online voetbalmanagergame Online Soccer Manager. Op de omgeving van OSM, een combinatie van Linux- en Windows-servers, verzorgen we onderhoud en performance optimalisatie. Een noodzaak, want de game is sinds haar lancering in 2001 bijzonder populair geraakt. Met de 5 miljoen hits per dag is de beschikbaarheid van de webomgeving een noodzaak.

8. Gamebasics - Online Soccer Manager 5

Webhosting

Performance optimalisatie

Hoge performance en beschikbaarheid als minimale voorwaarde

De samenwerking tussen OSM, CloudNL en Resbo IT is bijzonder te noemen. Een game die constant gespeeld wordt moet het simpelweg blijven doen. Een mooi compliment van OSM: “ Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, ze zijn op de gekste momenten voor ons beschikbaar. Ik kan het serverbeheer op deze manier met vertrouwen uit handen geven aan mijn externe adviseur. ”

8.-Gamebasics-Online-Soccer-Manager-400x260Performance optimalisatie

Door de processen op de omgeving in kaart te brengen, hebben we flinke slagen kunnen maken qua performance optimalisatie. De groeiende community vraagt steeds meer van de omgeving, wat de reden is dat we meer met minder voor elkaar wilden krijgen. Van de apparatuur tot de applicatielaag en de processen, we hebben alles onder de loep genomen.

Hoge beschikbaarheid

Redundantie en fysiek beschikbaar blijven zijn de belangrijkste redenen dat we een hoge beschikbaarheid mogelijk maken. De hardware, configuratie en zogenoemde fallback scenario’s hebben we nog scherper gesteld. Daarnaast bieden we 24/7 support en pro-activiteit om deze applicatie online te houden.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.